Ψάχνοντας σχέση (άντρας εδώ)
Είχα σχέση περίπου 6 χρόνια. Χωρίσαμε (εγώ ξεκίνησα το χωρισμό) γιατί με ζήλευε πάρα πολύ (δηλαδή έβγαινα για καφέ και αν δεν της το λεγα στράβωνε χωρίς λόγο. Γενικά με κούραζε πολύ γιατί της φταίγαν μονίμως τα πάντα και έπρεπε εγώ να της φτιάχνω τη διάθεση. Σε όλα τα άλλα δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και το σημαντικότερο υπήρχε αγάπη.
Τώρα που είμαι πάλι σε φάση να θέλω σχέση, έχω τρομάξει με αυτά που βλέπω. Νιώθω ότι όλες θέλουν γκόμενο με αμάξι και λεφτά για διακοπές και για κάποιο λόγο όλοι και όλες έχουν λεφτά για πέταμα. Όλες θέλουν κάτι ζόρικους, αγέλαστους τύπους οι οποίοι το μυαλό τους το έχουν συνέχεια στο σεξ και ταυτόχρονα ακούω γυναίκες να γκρινιάζουν ότι όλοι θέλουν το σεξ.
Εγώ βασικά πάντα ήθελα μια γλυκία κοπέλα για να περνάμε όμορφα μαζί, γλυκές κουβέντες, φιλιά αγκαλιές ιστορίες.. και σεξ βέβαια. Αλλά ποτέ δεν είχα μπλαζέ υφάκι ούτε το έπαιζα ιστορία (αν έχει σημασία το επάγγελμα, οδοντίατρος σπούδασα και κάνω διδακτορικό τώρα). Αντίστοιχα, θα ήθελα μια γυναίκα που να ψάχνει κάτι παρόμοιο, ζητάω πολλά;