Ζαλάδα και σφιριγμα στα αυτιά
Γεια σας ειμαι 32 ετών και εδώ και 5 μήνες περνάω την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μου.Ολα ξεκίνησαν μετά απο μια ζαλάδα που ειχα μετά απο μια δραστηριότητα που έκανα.Με φόβισε τόσο πολυ καθώς δεν μου είχε ξανατύχει κάτι τέτοιο με αποτέλεσμα να μου δημιουργηθεί τεράστιο άγχος για την υγεία μου. Απο τότε ξεκίνησαν τα πρώτη συμπτώματα.Στην αρχή ένιωθα κάτι σαν ηλεκτροσόκ στιγμιαίο μετά ήρθαν πάλι ζαλάδες οι οποίες ηταν και αυτές της στιγμής. Αργότερα ειχα πονοκέφαλο καθημερινό και πολλα βραδιά όπως καθόμουν ένοιωθα σαν να μη μπορώ να καταπιώ,σαν να ειχα έναν κόμπο στο λαιμό. Επίσης ξεκίνησε ενα μόνιμο σφύριγμα στα αυτιά το οποίο εχει μείνει μέχρι και σημερα.Τωρα εχω φτάσει σε σημείο να εχω όλη τη μέρα σχεδόν ζαλάδα σαν να ειμαι σε βάρκα και το σφύριγμα στα αυτιά.
Εννοειται πήρα σβάρνα τους γιατρούς παθολόγο,καρδιολόγο,νευρολ όγο,ώριλα,οφθαλμίατρο και όλες οι εξετάσεις μου ειναι πολυ καλές και όλοι οι γιατροί το αποδίδουν στο άγχος.
Απο εξετάσεις έκανα πλήρες αιματολογικό έλεγχο 2 φορές στον οποίο ελέγχθηκαν και για κάποιο αυτοάνοσο, μαγνητική εγκεφάλου, αυχένα, λιθοειδων, έκανα τριπλεξ καρωτιδων, καρδιολογικό έλεγχο και τεστ κοπώσεως, όλα ειναι μια χαρά εκτός απο 3 κηλες που εχω στον αυχένα και θα παω και σε ορθοπαιδικό να το δούμε. Επίσης ο ωρλ μου είπε οτι εχω πολυ ιγμοριο κάτι σαν χρόνια ιγμοριτιδα.Όλα αυτά τα συμπτώματα που προανέφερα ερχόντουσαν και έφευγαν εχει μείνει μονο η μόνιμη ζαλάδα και το σφύριγμα στα αυτιά. Εχει κανεις άλλος τα ίδια συμπτώματα.?Δυστηχως απο τον πολυ φόβο μου σαν να αρνείται ο εαυτός μου να πιστέψει οτι ειναι ψυχολογικό και μονίμως τρέμω οτι κάτι εχω. Έχουν συμβεί σε κάποιον άλλον όλα αυτά? Με προβληματίζει πολυ η μόνιμη ζαλάδα και το σφύριγμα στα αυτιά που δεν υποχωρούν.