Δε μπορούμε να κάνουμε παιδιά!
Μας έχει πάρει απο κάτω! Είμαστε χάλια, 5 χρόνια παντρεμένοι και τα 3 χρόνια προσπαθούμε είμαστε 33 εγώ 36 ο σύζυγος. Κάναμε τα πάντα απο εξετάσεις δεν υπάρχουν άλλες εξετάσεις να κάνουμε, ορμονικές, σαλπιγγογραφίες και πολλές άλλες,τα πάντα κάναμε και δώσαμε ένα σωρό χρήματα και δεν είχαμε απολύτως τίποτα εκτός απο την λίγο χαμηλή κινητικότητα του συζύγου σε κάποια σπερμοδιαγράμματα, σε κάποια ήταν φυσιολογική, σε κάποια άλλα έπεφτε πολύ. Μας είχαν πει ότι μπορεί να είναι απο τα ladose που έπαιρνε 2 χρόνια λόγω κατάθλιψης. Τώρα του τα ξανα έγραψε ladose και xanax γιατί μετά τη καραντίνα τα συμπτώματα της κατάθλιψης επέστρεψαν (δεν θα πεθάνουμε απο κορωνοιό θα πεθάνουμε απο όλα τ'αλλα) και είπε ο ψυχίατρος ότι δεν επηρεάζει. Ο γενετιστής πάλι είπε ότι επηρεάζει. Μας έχει προβληματίσει όμως διότι στις οδηγίες μιλάει για υπογονιμότητα αν και αναστρέψιμη, δηλαδή μόλις τα κόψεις επανέρχεσαι στα φυσιολογικά.
Όσοι άντρες έχετε πάρει τέτοια φάρμακα καταφέρατε να κάνετε παιδιά; Δυσκολευτήκατε; Είναι αλήθεια ότι προκαλούν υπογονιμότητα;
Μας έχει πάρει πολύ απο κάτω, όλοι μας φίλοι συγγενείς, ξαδέρφια γνωστοί έκαναν παιδιά και αυτό μας αγχώνει ακόμη περισσότερο. Έχω φτάσει σε σημείο να μαθαίνω ότι κάποια είναι έγκυος και να γυρνάω σπίτι και να με πιάνουν τα κλάματα. Το ξέρω ότι δεν θα πρεπε να μας νοιάζει γιατί κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό αλλά τι να κάνουμε που μας επηρεάζει;
Εγώ να πω δεν έτυχε να πάρω ποτέ, μόνο ο σύζυγος πριν χρόνια και τα ξανα άρχισε πριν δυο μήνες.
Συγγνώμη αν δεν το έγραψα στη σωστή κατηγορία το θέμα.