Results 1 to 15 of 57
Thread: Δε μπορούμε να κάνουμε παιδιά!
-
20-07-2020, 02:11 #1
Δε μπορούμε να κάνουμε παιδιά!
Μας έχει πάρει απο κάτω! Είμαστε χάλια, 5 χρόνια παντρεμένοι και τα 3 χρόνια προσπαθούμε είμαστε 33 εγώ 36 ο σύζυγος. Κάναμε τα πάντα απο εξετάσεις δεν υπάρχουν άλλες εξετάσεις να κάνουμε, ορμονικές, σαλπιγγογραφίες και πολλές άλλες,τα πάντα κάναμε και δώσαμε ένα σωρό χρήματα και δεν είχαμε απολύτως τίποτα εκτός απο την λίγο χαμηλή κινητικότητα του συζύγου σε κάποια σπερμοδιαγράμματα, σε κάποια ήταν φυσιολογική, σε κάποια άλλα έπεφτε πολύ. Μας είχαν πει ότι μπορεί να είναι απο τα ladose που έπαιρνε 2 χρόνια λόγω κατάθλιψης. Τώρα του τα ξανα έγραψε ladose και xanax γιατί μετά τη καραντίνα τα συμπτώματα της κατάθλιψης επέστρεψαν (δεν θα πεθάνουμε απο κορωνοιό θα πεθάνουμε απο όλα τ'αλλα) και είπε ο ψυχίατρος ότι δεν επηρεάζει. Ο γενετιστής πάλι είπε ότι επηρεάζει. Μας έχει προβληματίσει όμως διότι στις οδηγίες μιλάει για υπογονιμότητα αν και αναστρέψιμη, δηλαδή μόλις τα κόψεις επανέρχεσαι στα φυσιολογικά.
Όσοι άντρες έχετε πάρει τέτοια φάρμακα καταφέρατε να κάνετε παιδιά; Δυσκολευτήκατε; Είναι αλήθεια ότι προκαλούν υπογονιμότητα;
Μας έχει πάρει πολύ απο κάτω, όλοι μας φίλοι συγγενείς, ξαδέρφια γνωστοί έκαναν παιδιά και αυτό μας αγχώνει ακόμη περισσότερο. Έχω φτάσει σε σημείο να μαθαίνω ότι κάποια είναι έγκυος και να γυρνάω σπίτι και να με πιάνουν τα κλάματα. Το ξέρω ότι δεν θα πρεπε να μας νοιάζει γιατί κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό αλλά τι να κάνουμε που μας επηρεάζει;
Εγώ να πω δεν έτυχε να πάρω ποτέ, μόνο ο σύζυγος πριν χρόνια και τα ξανα άρχισε πριν δυο μήνες.
Συγγνώμη αν δεν το έγραψα στη σωστή κατηγορία το θέμα.
- 20-07-2020, 06:43 #2
Καλημέρα! Προσπαθήσατε με εξωσωματική;
20-07-2020, 08:16 #3
Να κανει γυμναστικη κ διατροφη με τοπικα προιοντα συμπληρωματα διατροφησ να παρει πεστα αυτα στο γιατρο του
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
20-07-2020, 10:02 #4
καλημερα.
σιγουρα θα πρεπει να λαβετε υποψη και τον γεννετιστη, αλλα εκτος αυτου, και μονο το αγχος σας, φτανει για να μην κανετε παιδι...
χιλιαδες ζευγαρια δεν μπορουσαν να συλλαβουν οσο ηταν αγχωμενα και μολις χαλαρωσαν, πολλες φορες μετα απο μια επιτυχημενη εξωσωματικη, η μετα απο καποια υιοθεσια, εκαναν και βιολογικο τους παιδι. πρεπει να βρειτε τροπους να ηρεμησετε.
ερωτευμενοι, ειστε; η εχει γινει το σεξ πλεον μια τυπικη διαδικασια για να κανετε παιδι;
δεν ξερω αν το λενε οι γεννετιστες αυτο, αλλα ενα παιδι συλλαμβανεται πιο ευκολα, οταν υπαρχει ερωτικη επιθυμια και οργασμος της γυναικας. ισως ετσι να εξηγειται, γιατι χωρις αγχος συλλαμβανονται πιο ευκολα τα παιδια..
20-07-2020, 10:48 #5
Παρε εσυ ινοσιτολη κι ο μαστορασ πρωτεινεσ αυτα
20-07-2020, 10:52 #6
Υπαρχουν λυσεισ σιγουρα γτ εγω εκανα παιδια με συμπληρωματα πριν 20 χρονια αυτα κ ψαξου μην καθεσαι
20-07-2020, 11:44 #7
Είστε τυχεροί. Πάνες βρακάκια μπειμπιλίνο, γάλατα σκόνες, συρταριέρες κουνουπιέρες, μίξερ αποχυμωτές, σαλιάρες παπάρες, καρότσια, ξεχέστρες γιογιό καναπεδάκια σε πάρτι, ξενύχτια, δοντάκια σάλια, σκατά, μυξομάντιλα. Να πάτε συναυλίες, να πάτε ταξίδια, να ξενυχτάτε ερωτικά, όχι μητροπατρικά. Σας επηρεάζει, μπορεί και να το ξεπεράσετε. Και ο πλανήτης έχει αρκετό πληθυσμό για δέκα δεκατίες ακόμη, στην τύχη το λέω, δεν ξέρω πόσο, αλλά τον ρημάξαμε με τις αηδίες. Λέω γω τώρα.
Κατά τον Δαίμονα Εαυτού
20-07-2020, 12:03 #8Antonis8GuestΓιατί τόση κάψα για παιδι; Ετσι οπως το περιγραφεις μοιάζει να θέλεις να κάνεις παιδι για μέσο κοινωνικής ολοκλήρωσης,για κανέναν άλλο λόγο. Ισως να μιλησεις κι εσύ σε ένα ψυχολόγο/ψυχίατρο για αυτές σου τι σκέψεις γιατί παιδι θα επρεπε να θέλεις να κάνεις για άλλους λόγους,όχι επειδή κανει ο περιγυρος σου.
Mε ένα γρήγορο γκουγκλαρισμα παντως, οι έρευνες ειναι ακόμα υπο εξέλιξη για το συγκεκριμένο θέμα,δεν υπαρχουν ξεκάθαρα στοιχεία. Αλλά συνίσταται η μείωση δόσης του φαρμάκου,παντα με τη σύμφωνη γνώμη του θεραποντα ιατρού. Οταν έκανε τα φυσιολογικά σπερματοδιαγραμματα, επαιρνε την αγωγή ή κυμαινόταν άσχετα απο αυτό;
20-07-2020, 18:27 #9
Προσπαθήσαμε ήδη 2 σπερματεγχύσεις αποτυχημένες. Τώρα θα πάμε για εξωσωματική.
Είναι αδύνατος και γυμνασμένος, παίρνουμε μήνες βιταμίνες ένα κουτί που είναι και για τον άντρα κ τη γυναίκα.
Η αλήθεια είναι ότι είμαστε εγχωμένοι, αλλά αρχίσαμε να αγχωνόμαστε μετά τον 1ο χρόνο αποτυχημένων προσπαθειών. Δλδ ένα χρόνο είμασταν τελειως χαλαροί και το απολαμβάναμε. Όπως κ να το κάνουμε δε γίνεται να κάνεις επαφη μόνο όταν έχεις όραξη αλλά και πότε είναι η ωορρηξία. Πχ εγώ έχω αυξημένη επιθυμία μετά τη περίοδο, δε πα να έχουμε όλη με΄ρα επαφή το παιδίδ εν θα έρθει. Γενικά πάντα το είχα αυτό, είχα αυξημένη διάθεση στις αρχές και στο τέλος του κύκλου, τις ημέρες τις ωορρηξίας ίσως κ επειδη νιώθω τον πόνο της ωορρηξίας δεν έχω διάθεση. Οπότε δε γίνεται να μην το σκεφτόμαστε, θα το σκεφτόμαστε για να πέφτουν μέρες γόνιμες.
Ουυυ έχω πάρει εδώ και 6 μήνες ινοσιτόλη κάτι βιταμίνες σε κουτί his & her ακόμη τις παίρνουμε, είναι ένα κουτί κ για τους δύο μαζί. Τίποτα ακόμη. Πήρε κάτι ειδικές βιταμίνες για 3 μήνες με 150€ απο φαρμακείο, αυξήθηκε η κινητικότητα απο το 15 στο 50% αλλά κ πάλι τίποτα. Μετά απο δυο μήνες ξανα έπεσε πάλι.
Ψάχνομαι, δεν έχω κάτι άλλο να ψάξω. Το επόμενο βήμα είναι η εξωσωματική. ΠΑίρνουμε εδώ και ενα εξαμηνο βιταμίνες, συμπληρώματα κλπ και οι δυο.
20-07-2020, 18:39 #10
Γιατί είμασταν χαλαροί, αλλά οι γιατροί όλοι μου λένε μέχρι τα 35 γιατί μετά πέφτει κατακόρυφα η γονιμότητα, και αυξάνομαι οι πιθανότητες για επιπλοκές, πχ αυτισμός στο παιδί κ.α. Αυτά με έχουν αγχώσει περισσότερο και δεν θέλω παιδί για κοινωνική ολοκλήρωση όπως το λες, λάθος κατάλαβες. Πάντα ήθελα ένα παιδί, πάρα πολύ, απο τα 30 μου αλλά που να φανταστώ ότι θα περνάνε τα χρόνια χωρίς να μπορέσω να το καταφέρω. Έχω πάει σε ψυχολόγο αλλά δεν μπορεί να βοηθήσει. Στο τι; Να με αφήσει έγκυο; Αν δεν έρχεται το παιδί και οι γυναικολόγοι και γενετιστές μας τρομοκρατούν ότι τα περιθώρια στενεύουν πως γίνεται να μην αγχώνομαι; Βλέποντας όλους να κάνουν παιδιά, σκέφτομαι πως εγώ δεν θα τα καταφέρω που προσπαθώ 3 χρόνια και όλοι οι άλλοι μέσα σε λίγους μήνες έκαναν οικογένεια. Δεν θέλω να κάνω παιδί επειδή κάνουν οι άλλοι, αν είναι δυνατόν πως το κατάλαβες; Το ότι κάθε φορά που βλέπω ότι κάποια μένει έγκυος στενοχωριέμαι για τον εαυτό μου που κοντεύω τα 35 και δεν μπορώ να κάνω. Σκέφτομαι τις διαδικασίες εξωσωματικής, τα έξοδα τα άγχη και αγχώνομαι περισσότερο.
Όταν έκανε τα σπερμοδιαγράμματα δεν έπαιρνε αγωγή, αυξομοιώνονταν για λόγους που δεν γνωρίζουμε, μπορεί να πέσει ο αριθμός μας είπαν λόγω μια γρίπης. ΑΛλά και χαμηλά αποτελέσματα που πήραμε πάλι δεν έπαιρνε αγωγή, την είχε σταματήσει πριν λίγα χρόνια. Απλά σκεφτήκαμε μήπως επηρέασε η λήψη αυτών των φαρμάκων στο παρελθόν. Δεν παίνρει και πολύ. 1/4 xanax και 1/2 ladose. Το xanax θα του το κόψει σιγά σιγά είπε μέχρι τον άλλο μήνα και θα παίρνει μόνο μισό ladose.
20-07-2020, 18:45 #11
Για γέλια και για κλάματα. Γυρίσαμε σχεδόν τον μισό πλανήτη και ακόμη ταξιδεύουμε. Τον Αύγουστο μάλιστα ξανα πάμε εξωτερικό δεν μας φοβίζει ούτε ψευτοκορωνοιός ούτε τίποτα. Βγαίνουμε διασκεδάζουμε και ζούμε. ΤΟ ότι θέλουμε παιδί είναι άλλο θέμα. Είμαστε έτοιμοι για οικογένεια, ζήσαμε αρκετά και νομίζω πως η κάθε ηλικία έχει τη δικιά της γλύκα. Δεν με νοιάζει ο πληθυσμός του πλανήτη, με νοιάζει να έχουμε εμείς ένα παιδί, δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί, απλά θέλουμε πάρα πολύ ένα παιδί. Είμαστε προετοιμασμένοι και μωρομάντηλα και μύξες.
20-07-2020, 18:52 #12ntintiGuest
Στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να γινει οσο πιο γρηγορα γινεται γιατι μπορω να καταλαβω την λαχταρα μια γυναικας να νοιωσει αυτο το Θειο δωρο!
Δεν εισαι καθολου μεγαλη ,υπαρχουν πολλα παραδειγματα γιναικων που εγιναν μητερες ακομα και μετα τα 40 και 45 και το μωρακι τους ηταν απολύτως υγιείς μιας και η επιστημη εχει προχωρήσει τοσο πολυ.
Το ενδεχομενο της υιοθεσιας ή της ανάδοχης μητερας το σκεφτεσαι?
Ξερω οτι οι υιοθεσίες εδω σε εμας παίρνουν πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα ακομα και χρονια και ας υπαρχουν τοσες ψυχουλες που περιμενουν πως και πως για μια αγκαλια....
20-07-2020, 19:22 #13
20-07-2020, 19:41 #14
Καταλαβαίνω απόλυτα την τεράστια λαχτάρα σας για μωρό, όταν έρχεται αυτή η λαχτάρα δε πα να σου λένε για ταξίδια, για καλοπέραση, για πληθυσμούς κ ότι άλλο ..εσύ θέλεις μωρό! Είναι η φύση που το προστάζει κ το προστάζει με απερίγραπτη δύναμη!
Είστε ακόμη πάρα πολύ νέοι, μα παεα πολύ, έχετε πολλά χρόνια μπροστά σας να κάνετε κ 1 κ 2 κ 3 κ όσα μωράκια θελετε!
Εγώ θα έλεγα, αφού πλέον έχετε αγχωθει κ σας είναι δύσκολο να το βγάλετε από το μυαλό σας, να αποβάλλετε το άγχος κ ολα αυτά τα ωραία, δοκιμάστε την εξωσωματική, να κάνετε το πρώτο η τα πρώτα σας μωρά κ μετά...θα έρθουν κ άλλα φυσιολογικά, εάν το επιθυμείτε
20-07-2020, 19:43 #15
Κ για την ιστορία...στο τελευταίο μας μωρό...έμεινα έγκυος... κοντά στα....43 !