Εχω απελπιστει.Eιμαι 27 χρονών και δεν μπορώ να βρω συντροφο
Καλησπερα σας.Ειμαι αγορι,27 χρονων και εδω και χρονια δεν μπορω να γνωρισω κοριτσια.Δεν εχω κανει ποτε μου σχεση,ουτε ειχα ποτε σεξουαλικες επαφες.Δεν ειμαι πολυ κοινωνικος,ειμαι αρκετα ντροπαλος και μου ειναι τρομερα δυσκολο να πιασω πρωτος κουβεντα σε αγνωστες.Εχω σπουδασει πληροφορικη.Στην σχολη μου τα κοριτσια ηταν ελαχιστα και οπως καταλαβενετε ηταν πολυ δυσκολο να πιασω κουβεντα με καποια απο κει μεσα αφου υπηρχαν αρκετοι πιο τολμηροι απο μενα που "χωνωντουσαν" και τις διπλαρωνανε.Τωρα εργαζομαι σε εταιρεια πληροφορικης οπου δεν υπαρχουν γυναικες ουτε για δειγμα!Εχω σκευτει αρκετες φορες να παραιτηθω απο την δουλεια μου διοτι βαριεμαι την ζωη μου εκει μεσα για αυτον ακριβως τον λογο,αλλα φοβαμαι γιατι πρωτον υπαρχει τεραστια ανεργια και αν παραιτηθω μπορει να μεινω ξεκρεμαστος για πολυ καιρο και 2ον αν βρω καποια αλλη δουλεια και παλι κανεις δεν μου εγγυαται οτι θα γνωρισω γυναικες απο εκει.Eχω απογοητευτε πολυ γιατι εχω καταλαβει οτι με αυτο το επαγγελμα θα εχω ελαχιστες εως καθολου θυλυκες γνωριμιες.Τι να κανω?Κοντευω 30 και τρελαινομαι στην σκεψη οτι θα περασω ολοκληρη την ζωη μου χωρις σχεση και χωρις σεξ.Η παρεα μου αποτελειται απο πολυ λιγα ατομα,ολοι ανδρες, και κανεις τους δεν εχει σχεση ή γνωριμιες με κοριτσια ωστε να με βοηθησει.Τις διαδικτυακες γνωριμιες δεν τις εμπιστευομαι και φοβαμαι να βγω εξω να συναντησω καποια αγνωστη που μπορει να ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο αυτο που παρουσιαζει στο προφιλ της.Ασε που αυτα τα site αρκετες φορες ειναι και απατες.Τι θα μπορουσα να κανω ωστε να αποκτησω γνωριμιες και να διευρυνω τον κυκλο μου ωστε να αυξησω τις πιθανοτητες να βρω επιτελους ενα ταιρι?