Τον χώρισα και τον θελω πίσω
Εβγαινα με ένα παιδι ( έστω Γιώργος) 6 μήνες και ήταν ο πρώτος μου όσον αφορά το σεξουαλικο κομμάτι σε ολα τα πράγματα..εγω 20 χρόνων γενικά δύσκολα κανω κάτι με κάποιον γιατι ειμαι αρκετά επιλεκτική όσον αφορά το κομμάτι των αγοριών οποτε καταλαβαίνετε οτι είχα τσιμπηθεί αρκετά μαζί του για να προχωρήσω κιολας γρηγορα, από τον πρώτο μήνα. Τον πρώτο καιρό ολα ήταν πολύ καλα, αυτος ήταν αρκετα εκδηλωτικός και μου έλεγε οτι του αρέσω πολύ, οτι νιώθει οικειότητα μαζί μου κλπ ωστόσο όταν επιστρέψαμε μετα από καλοκαίρι στην πόλη που φοιτούμε (ίδια πόλη καταγωγής, ίδια πόλη φοίτησης με τον Γιώργο) έβγαινε όλη μέρα, κάθε μέρα με την παρέα, μου ακύρωνε ραντεβού για να βγει με τα παιδιά (ξερω θα σκεφτείτε μπορεί να επαιζε κέρατο αλλα οχι έβγαινε όντως ΟΛΗ ΜΕΡΑ με τα παιδια) του ειπα να χωρίσουμε αλλα θεωρώ ήμουν υπερβολική καθώς του ειπα οτι δεν με γεμίζει, οτι μου αξίζει κάτι καλύτερο από ένα ανωριμο 15χρονο..τωρα έχουν περάσει λίγοι μήνες και η αλήθεια τον θελω πίσω γιατι όντως νοιαζόμουν αρκετά και δεν ξερω πως να κανω την κίνηση. Να τονίσω οτι όταν χωρίσαμε αυτος ηθελε να το συνεχίσουμε δεν είχε ξενερώσει από κάτι και εγω απλά πάνω στα νεύρα ήμουν πιο αποτομη. Ξερω οτι αμα στείλω μνμ του τύπου «Ακόμα σε σκέφτομαι κλπ» θα ρίξω ποοολυ τα μούτρα μ καθώς αυτος ήταν που στην ουσία με έγραφε για την παρέα και φτάσαμε σε αυτο το σημείο οποτε θελω κάτι διαφορετικό