Ο φιλος και η νεα του σχεση που δεν θελω καμια επαφη.
Η ιστορια ειναι απλη..Ο φιλος μου που κανουμε παρεα 15 χρονια σχεδον εκανε πολυ παρεα με μια κοπελα και ενα αγορι που ειχαν σχεση παλιοτερα αλλα πλεον ειναι μονο φιλοι. Η ζωη τα εφερε ετσι και ο φιλος μου τα εφτιαξε με την κοπελια παροτι εβγαιναν ολοι μαζι συνεχεια και ηξερε οτι ο αλλος την γουσταρει ακομα κλπ κλπ. Οταν μου το ειπε , μου ειπε χαρακτηριστικα οτι δεν εχει ξανανιωσει ετσι και το εκανε γιατι βαρεθηκε να σκέφτεται τι θα πουν οι γυρω του κλπ οποτε κοιταξε την παρτουλα του χωρις κανενα ηθικο ενδοιασμο.Προφανως το μεταξυ τους παρεακι εσπασε.Το προβλημα μου ειναι οτι ποτε ο συγκεκριμενος ανθρωπος που ξερω τοσα χρονια δεν περιμενα να κανει κατι τετοιο! Να τονισω οτι εχω βρεθει στην απεναντι πλευρα της ιστοριας ( φιλος δικος μου να παει με την κοπελα μου) !Αμεσως ενιωσα οτι δεν μπορω να τον εμπιστευομαι , αυτο ειναι το πρωτο θεμα. Το δευτερο θεμα και στο οποιο ζηταω μια γνωμη ειναι οτι μου λεει να βγουμε με την κοπελια του και οντας παθοντας , με ατομα που δεν εχουν ηθικους φραγμους δεν θελω πολλα πολλα.Εχει αρχισει και ψιλιαζεται ο φιλος μου οτι το αποφευγω καθε φορα που ζηταει να βγουμε ολοι μαζι. Και ρωτω. Πρεπει να του το πω οτι δεν θελω επαφες με την κοπελα ?Δεν μπορω να λεω δικαιολογιες συνεχεια..Αλλα φοβαμαι πως αν το μαθει θα ξενερωσει μαζι μου