Χμ
ναι. Όσο κι αν αισθάνομαι ενοχές(!) όταν απαντώ σε μια τέτοια ερώτηση καταφατικά. Γιατί ένα κομμάτι μου με μαλώνει και μου λέει \"σιγά, άλλοι περάσαν και χειρότερα!\".
Αλλα ναι Γιώτα, αρκετές...
Εσύ;
ναι εμενα μετα απο μια περιπετεια υγειας του πατερα μου και μετα απο πολυημερη διαμονη σε νοσοκομειο...
Πώς είναι ο μπαμπάς σου τώρα Κώστα;
οχι ξεκίνησε από επιθετικότητα κ αντικοινωνική συμπεριφορά στο δημοτικό και λίγο αργότερα εξελίχθηκε σε κατάθλιψη με πολύ έντονη την αίσθηση αναξιότητας και απέκτησα έτσι κ κοινωνική φοβία
ολα ξεκινησαν μετα τον χωρισμο μου,ετρωγα πολυ ξυλο και οσο ειμουν εγγυιος μπουνιες κλωτσιες στην κοιλια,,μετα π χωρησα αποφασησα να βγαλω το λυεκιο μπας και εβρισκα καμια δουλεια να μεγαλοσω μονη το παιδι και στης πανελληνιες μ ηρθε η 1η κρηση,εχασα και 15 κιλα κ φοβομουν μην τα ξαναπαρω...αυτα τα λιγα.....
panikoula,μπραβο σου που καταφερες και χωρισες. ευχομαι να πανε ολα καλα απο δω κ περα:)
panikoyla ευτυχως που χώρισες θα συνέλθεις απλά αισθάνεσαι ακόμη θυμό γιατί σε περιόδους εγκυμοσύνης,λοχείας είμαστε πιο ευαίσθητες και μερικοί φέρονται σαν ζώα.Είσαι νέα και θα ξαναφτιάξεις την ζωή σου απλά πρόσεχε μην τρομάζεις τους άνδρες με την συμπεριφορά σου στον ερωτικό τομέα.
κοριτσια ευχαρηστω για ολα.μου την εχει δωσει τοσο πολυ απο εδω ο krino που δεν θελω να ξαναγραψω τπτ εδω μεσα.μεκανε κ συχενομαι το σαιτ.αχ που ειναι ο κιπακος?:(