Διαγνωσμένος με αγχώδη διαταραχή και αρχή κατάθλιψης, διάγνωση φλεβάρης 2020
Καλησπέρα παιδιά.
Νέο μέλος του φορουμ.
Απ τον φλεβαρη του 20 εχω αγχωδη διαταραχη.
πηγα σε νευρολογο και μου χορηγησε ssri(σεροπραμη)
απο το καλοκαιρι του 19 ταλαιπωρουμαι με συνεχεις ανησυχια και νευρικοτητα, ταχυκαρδιες, αγχος διαρκειας, κρισεις πανικου.
στο μεταξυ, εφτασα 56 κιλα με υψος 1.65 και ηλικια 17-18 χρόνων.
Μαη του 2020, και μετα απο ενα δυσκολο 2μηνο με κορυφωση των συμπτωματων μου και λογω του αντικαταθλιπτικου(κορυφωσ� � 8 εβδομαδες με τακτικους εμετους πρωινους, δυσανεξια στο φαγητο, ζαλαδες, ταχυκαρδια, βρηκα επιτελους τον εαυτο μου. ηρεμησε το ειναι μου. περιοριστηκαν κατα πολυ οι κρισεις, εφυγαν οι ταχυκαρδιες κλπ αρχισα επιτελους να τρωω, μου ανοιξε η ορεξη
μεχρι σημερα συνεχιζω την αγωγη μου κανονικα.
Μετα απο εναμιση σχεδον χρονο ειμαι αλλος ανθρωπος, με καποια απο τα συμπτωματα αυτα να εχουν εξαφανιστει τελειως(οπως πχ ο εμετος, η ζαλαδα). Σε καποιες αγχογονες καταστασεις ομως υπαρχουν ταχυκαρδιες, ανησυχια και νευρικοτητα με ταση για εμετο χωρις ομως να κανω εμετο.) και εφιδρωση παλαμων. σε αυτες τις περιπτωσεις τις αγχογονες νιωθω αισθανομαι οτι κατρακυλαω παλι στα παλια :///
Τι να κανω για αυτα τα τελευταια; βλεπω οτι οι γυρω μου σε παρομοιες συνθηκες αγχογονες το διαχειριζονται καλυτερα. δεν εχουν τετοια συμπτωματα σε σχεση με τα δικα μου, ειναι δηλαδη ψυχραιμοι(πχ σε μια εξεταση σε καποιο μαθημα κλπ)