Καλησπέρα σας βρίσκομαι σε μια σχέση εδώ και περίπου 9 μήνες η σχέση είναι σοβαρή χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εκτός του εγώ ζηλεύω πολύ και έχω κάνει παρόμοιο ποστ .Ο σύντροφος μου δεν μου έχει δώσει κάποιο δικαίωμα πέρα ότι μπορεί να κοιτάξει και να σχολιάσει μια όμορφη κοπέλα .Τελευταία έγινε ένα σκηνικό που με αναστάτωσε αρκετά πήγαμε για τριήμερο εκδρομή με έναν φίλο του και την κοπέλα του και το αγόρι μου δεν σταμάτησε να την πειράζει και να κάνει πλάκα με την κοπέλα του φίλου του σε σημείο που ένωσα άβολα. Την πείραζε για χαζά πράγματα του στυλ ότι βγαίνει συνέχεια φωτογραφίες ή για τα μαγαζιά που μας πρότεινε να πάμε κτλ αλλά τα έλεγε παρα πολλές φορές.Κάθε λίγο και λιγάκι την πείραζε και υπήρχαν πολλά κοιτάγματα και χαμόγελα όταν της τα λέγε. Σε κάποια φάση έμεινα μόνη με την κοπέλα και μου λέει αγχώνομαι να προτείνω κάτι και της λέω σε έπρηξε ε; Μου λέει ναι.
Σε κάποια φάση αυτή τραβούσε φωτογραφίες και αυτός σηκώθηκε και της λέει δεν το κανεις σωστά και άρχισε να την βγάζει αυτός.Γενικά όταν ήταν να φάμε ή να πιούμε κάτι έχω την εντύπωση ότι έδινε σημασία στο τι θέλουν αυτοί περισσότερο και κυρίως αυτή πχ όταν ήταν να αγοράσουμε ποτά της είπε ας πάρουμε κρασί αφού είσαι του κρασιού. Δεν ξέρω αν είμαι παράλογη αλλά νομίζω ότι φλερταρε.Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι με έφερε σε πολύ δύσκολη θέση και μένα και από όσο φάνηκε αυτήν με τα τόσα πειράγματα του.Ένιωσα αρκετά παραγκωνισμένη και ότι δεν με υπολογίζει. Δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά νομίζω ότι τα έχω χάσει.Μήπως είμαι όντως παράλογη ;