ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ REMERON-ΞΑΝΑ ΧΡΗΣΗ XANAX ΓΙΑ ΑΓΧΟΣ
Γεια σας και πάλι
ένα γενικό review, παλεύω πάνω από 10 χρόνια με φάρμακα για κατάθλιψη-ΓΑΔ και πρόβλημα ύπνου...
μετά από πολλές δοκιμές ZOLOFT VALDOXAN WELLBUTRIN TRITTICO όλα μου δημιουργούσαν παρενέργειες και τα έκοβα , εκτός το ZOLOFT που είχα ελάχιστες παρενέργειες αλλά δεν μου έκανε και τπτ σαν αντικαταθλιπτικό , βρήκα τη "σωτηρία" μου στο REMERON , με μόνη παρενέργεια το άνοιγμα της όρεξης στην αρχή και μερικά κιλά που μετά έφυγαν.
πριν λίγο καιρό όμως είχα ανεξήγητες ζαλάδες , αστάθειες σε βαθμό να δυσκολεύομαι να σταθώ όρθιος , βάρος στο στήθος , όλα έδειχναν καρδιά...
πάω σε παθολόγο έκανα γενικές εξετάσεις όλα καλά , με παρέπεμψε σε καρδιολόγο , υπέρηχος , μαγνητική καρδιάς , καρδιογράφημα , όλα άψογα , ο καρδιολόγος μου είπε το πιο πιθανόν είναι από το REMERON...
το μείωσα από 30mg σε 15mg αλλά τπτ...το έκοψα και μου πέρασαν όλα...
ανακουφίστικα που μου έφυγαν οι ζαλάδες αστάθειες κτλ. γιατί δεν μπορούσα να δουλέψω και να ανταπεξέλθω στις οικογενειακές μου υποχρεώσεις... αλλά ξαναγύρισε η αυπνία στο μέγιστο και πάλι γενικά από την αρχή...
με το xanax τώρα , το χρησιμοποιούσα ανά διαστήματα και με το remeron ελάχιστα...τώρα με την αυπνία έχω ξαναπέσει πάλι στη καθημερινη χρήση , προσπαθώ να μην ξεπερνάω τα 0,50mg στα ζόρικα 0,75mg , έχω φτάσει και στο 1mg σε μία μέρα...
έχω απογοητευτεί τόσο από τα φάρμακα πάντα το ίδιο μοτίβο , μόνο με το xanax τη βγάζω χωρίς παρενέργειες...
έχω κλείσει ραντεβού με τον ψυχίατρο αλλά τι να του πω πάλι???
να δοκιμάσουμε πάλι άλλο φάρμακο??
μου περνάει από το μυαλό να ξαναρχίσω σε λίγο καιρό πάλι το remeron γιατί με είχε βοηθήσει πολύ και να δω πως θα πάει
είχε κανένας παρόμοια εμπειρία με REMERON?
γενικά ποια είναι οι γνώμη σας ?