Άγχος,Στρες,Αίσθημα Πανικού
Παιδιά καλημέρα,
Είμαι νέος και εγώ στο forum και θελω να εξομολογηθω την ιστορια μου..
Τέλη του ιανουαρίου ξύπνησα στον ύπνο μου με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και νόμιζα οτι πεθαίνω.Καταλήξαμε στο Νοσοκομείο και μετά απο εξετάσεις διαπιστώθηκα οτι έχω θέμα με το έντερο μου (ήπια κατάσταση) και αναιμία (χαμηλό αιματοκρίτη κτλ κτλ).
Απο εκείνη την μέρα δεν μπορώ να ηρεμήσω, συνεχώς νιώθω τσιτωμένος και όσο και να θέλω να χαλαρώσω δυσκολέυομαι παρα πολύ και μέσα μου νιώθω οτι κουβαλάω ενα ηφαίστειο(ακούω έντονα την καρδιά μου και νιώθω οτι κουνιέμαι εσωτερικά, όπως επίσης στο δεξί μου πόδι νιώθω μια μικρή δόνηση όταν είμαι σταθερός).
Επίσης η όλη κατάσταση με έχει κάνει να μην μπορώ να χαρώ πράγματα που κάποτε με έκαναν χαρούμενο και η φάση με την κοπέλα μου πλέον δεν πάει καλά.
Ξεκίνησα μέν ψυχοθεραπεία αλλά είναι ακόμα νώρις για να δώ τι συμβαίνει και ο γιατρός δεν μου έδωσε κάποια αγωγή.
Επίσης σύν όλα τα άλλα απέκτησα μια εμβοή στο δεξί μου αυτί πράγμα που με τρελαίνει γιατι το βράδυ δυσκολέυομαι πάρα πολύ στον ύπνο.
Τις τελευταίες μέρες νιώθω πραγματικά σαν ξένος στον εαυτό μου, προσπαθώ να γελάσω για να ξεχαστώ και πάω κανονικά στην δουλεία αλλα και πάλι οταν μείνω μόνος με παίρνει απο κάτω..
Σας έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο;
Να ενημερώσω οτι δεν έχω κάνει όλες τις πιθανές εξετάσεις εκτός απο καρδιολογικές, υπέρηχος ανω κάτω κοιλίας και μια απλή αιματολογική.
Οπότε κρατάω μια επιφύλαξη για έλλειψη βιταμίνης.
Ευχαριστώ παιδιά!