Ζαλάδες μουδιάσματα ταχυκαρδίες
Καλησπέρα στην παρέα και από μένα. Όλα ξεκίνησαν πριν 3ς μήνες εκεί που δούλευα άρχισα να έχω ταχυκαρδία να νομίζω ότι θα σβήσω και ότι αυτό είναι το τέλος γενικά. Παίρνω ένα xanax τον 0.25 και σε 10 λεπτά επανήλθα στην πραγματικότητα. Αυτό συνέβαινε συνέχεια αν 6-7 μέρες αλλά όταν έπαιρνα το xanax ερχόμουνα σχετικά γρήγορα στα καλά μου. Δεν επισκέφτηκα γιατρό με αυτά τα συμπτώματα γιατί ήταν αραιά και με το xanax περνούσαν αμέσως. Ώσπου την προηγούμενη παρασκευή με πιάνει πιο έντονα το αίσθημα ότι θα καταρρεύσω και το xanax δεν λειτούργησε. Παίρνω και 2 και 3 τίποτα να νομίζω ότι θα πεθάνω σαν να βγαίνει η ψυχή μέσα απ' το σώμα. Πάω στο αυτοκίνητο να πάω στο νοσοκομείο και στην οδήγηση η αίσθηση έγινε 10 φορές χειρότερη. Για να καλύψω μια απόσταση 5 χιλιομέτρων σταμάτησα 7 φορές γιατί νόμιζα ότι θα σβήσω στο τιμόνι και θα πάρω και άλλους στον λαιμό μου. Για να μην μακρυγορώ στο 3ημερο του Αγίου πνεύματος πήγα συνολικά 5 φορές στο νοσοκομείο και δεν μπορούσαν να βρούνε κάτι παθολογικό έστω με τις βασικές εξετάσεις. Με είδε και ψυχίατρος μου έδωσε εσιταλοπράμη και μου είπε ότι θα δω αποτελέσματα μετα από 25 μέρες. Από τότε η ζωή μου είναι ένα μαρτύριο με το που ξυπνάω έρχεται αμέσως το μούδιασμα στο κεφάλι η καρδιά κάνει τα δικά της και μόνο στον ύπνο μπορώ να ηρεμήσω και να κοιμηθώ κανονικά. Επίσης να αναφέρω ότι έχασα 8 κιλά μέσα σε αυτό το διάστημα γιατί δεν έχω καμιά όρεξη για φαγητό. Τα xanax τα έχω κάνει καραμέλες ξέρω είναι λάθος μου αλλά μόνο έτσι έχω την αίσθηση ότι κάπως μου περνάει. Δεν μπορώ καν να πάω στην δουλειά μου και πήρα αναρρωτική άδεια. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι ποτέ μου ελπίζω να είναι όλα παιχνίδια του μυαλού και να περάσει με την αγωγή. Ήθελα να το γράψω κάπου που θα καταλάβουν γιατί οι γύρω μου δυστυχώς το μόνο που λένε είναι σε πιασε η δική σου η τρέλα τώρα και λες ότι να ναι. Ευχαριστώ που με ακούσατε. Καλή δύναμη σε όλους όσους παλεύουν με το θηρίο.