Λοιπον παραδειγμα οικογενειακου περιβαλλοντος νο1
Προσπαθω να βαλω το αριστερο φακο στο ματι τον τελευταιο καιρο...με διαφορους φακους και δεν κολλαει καλα.
Εντωμεταξει μου φανηκε οτι το αριστερο ματι λιγο φευγει.
Επειδη ειναι δυσκολο να καταλαβεις αν εχεις στραβισμο ρωταω την μανα μου.
Μανα για παρατηρησε μηπως αποκκλινει το ενα ματι...αυτη χωρις να μου ριξει σχεδον καμμια ματια,μου εριξε μια ματια μου λεει "δεν ξερω πηγαινε στο γιατρο και υπαρχουν ασκησεις".
Τι παει να πει δεν ξερεις?Κοιτα αν αποκκλινει το ενα ματι απο το αλλο...αυτη επιμενει δεν ξερω πηγαινε στο γιατρο.
Αφου μου σπασαν τα αρχιδια,πηγα και εγω στο γιατρο,δεν ειχα απολυτως τιποτα και πληρωσα 30 ευρω.
Οταν πηγα να συζητησω με τον πατερα μου γιατι δεν μου λεγαν οτι δεν τρεχει τιποτα αφου με μια ματια συνηθως φαινεται αν εχει ο αλλος στραβισμο ή οχι (φαινεται ο αλλος αν ειναι αλλοιθωρος σε γενικες γραμμες) μου εβαλε τις φωνες...τι ειμαστε γιατροι?Τι ειμαστε ξερολες και γιναμε μαλλια κουβαρια.
Συμπερασμα,εγω αν δεν φυγω απο αυτο το σπιτι με τους τρελλους δεν την γλυτωνω.
Ενταξει δεν ξερω αν πασχεις απο στραβισμο αλλα εμενα μου φαινονται τα ματια σου ενταξει ειναι μια φυσιολογικη απαντηση που θα μπορουσαν να δωσουν.
Βγαινω εξω με τρελλαινουν οι αλλοι,μενω σπιτι με τρελλαινουν αυτοι που με εχουν σαν καθυστερημενο,αισθανομαι εντονα πιεση αυτη την περιοδο μιας και δεν δουλευω να ξεφυγω λιγο.
Το θεμα ειναι δεν μπορω να ανεξαρτητοποιηθω ακομα πληρως,ελπιζω να αντεξω.