Originally Posted by
Stellaki123
Υστερα απο μια εντονη ερωτικη απογοητευση, μιλουσα με ενα αγορι το οποιο εδειχνε να ενδιαφερεται για μενα, ανταλλαζοντας μαζι μου μηνυματα καθημερινα. Έτσι αποφασισαμε να γνωριστουμε και πηγε πολυ καλα. Μου ειπε οτι ειναι κ εκεινος των σχεσεων και φανηκε να περασε καλα. Συνεχιζε ο ιδιος να στελνει απο μονος του μηνυματα κ να με ρωταει τι κανω, πως ηταν η μερα κτλπ, να κανονισουμε κτλπ.Ξαφνικα μια μερα μου ειπε οτι ειμαι καλο κοριτσι, αλλα ετυχε κατι και δε θελει τιποτα μαζι μου. Επεμεινα να μαθω τον λογο, μηπως ηταν κατι ερωτικο το αρνηθηκε, ηταν καθετος μου ειπε οτι δε του βγαινει μαζι μου (ενω εστελνε παντα ο ιδιος πρωτος μηνυμα). Μαλιστα με μπλοκαρε κ μου πε σεβασου αυτο και ασε τα πολλα. Νιωθω τοσο ασχημα γιατι πανω που πηγα να σταθω στα ποδια μου κ χαρηκα που προχωρησα, ενιωσα οτι εφαγα μια κλοτσια και παλι γυρναω πισω. Νιωθω μεγαλη στενοχωρια γιατι ειναι σαν εγω να τους διωχνω, να με γνωριζουν κ ολοι να απομακρυνονται... Εγω φυσικα εβλεπα το τοσο ενδιαφερον με τα μηνυματα, που αρχιζα να πιστευω οτι θα παει καλα αυτη τη φορα. Τι λαθος κανω; Γιατι παιζουν ετσι μαζι μου; Αρχιζω πλεον κ πιστευω οτι φταιω εγω για ολα, γτ ολοι οι ανθρωποι απομακρυνονται απο διπλα μου..