ασχημη συμπεριφορα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

ασχημη συμπεριφορα

Υστερα απο μια εντονη ερωτικη απογοητευση, μιλουσα με ενα αγορι το οποιο εδειχνε να ενδιαφερεται για μενα, ανταλλαζοντας μαζι μου μηνυματα καθημερινα. Έτσι αποφασισαμε να γνωριστουμε και πηγε πολυ καλα. Μου ειπε οτι ειναι κ εκεινος των σχεσεων και φανηκε να περασε καλα. Συνεχιζε ο ιδιος να στελνει απο μονος του μηνυματα κ να με ρωταει τι κανω, πως ηταν η μερα κτλπ, να κανονισουμε κτλπ.Ξαφνικα μια μερα μου ειπε οτι ειμαι καλο κοριτσι, αλλα ετυχε κατι και δε θελει τιποτα μαζι μου. Επεμεινα να μαθω τον λογο, μηπως ηταν κατι ερωτικο το αρνηθηκε, ηταν καθετος μου ειπε οτι δε του βγαινει μαζι μου (ενω εστελνε παντα ο ιδιος πρωτος μηνυμα). Μαλιστα με μπλοκαρε κ μου πε σεβασου αυτο και ασε τα πολλα. Νιωθω τοσο ασχημα γιατι πανω που πηγα να σταθω στα ποδια μου κ χαρηκα που προχωρησα, ενιωσα οτι εφαγα μια κλοτσια και παλι γυρναω πισω. Νιωθω μεγαλη στενοχωρια γιατι ειναι σαν εγω να τους διωχνω, να με γνωριζουν κ ολοι να απομακρυνονται... Εγω φυσικα εβλεπα το τοσο ενδιαφερον με τα μηνυματα, που αρχιζα να πιστευω οτι θα παει καλα αυτη τη φορα. Τι λαθος κανω; Γιατι παιζουν ετσι μαζι μου; Αρχιζω πλεον κ πιστευω οτι φταιω εγω για ολα, γτ ολοι οι ανθρωποι απομακρυνονται απο διπλα μου..

Senior Member
    δεν εκανες κανενα λαθος για αυτο μην αναζητας τις ευθυνες σου.
    απλα για καποιον λογο δεν του αρεσες.
    εκει τελειωνει το θεμα χωρις να ασχολησε περισσοτερο

Senior Member
    Επειδη ο ουγγανοσ νομιζε οτι ειναι ολα σεξ σου λεει θα την ξεπατωσω κ στα 40 θα βρω μια μικρη κι ολα καλα εσυ θα θεσ να πεθανεισ ο αλλοσ θα γυρναει τελεια θα περνουσατε παλι καλα σε αγαπησε κ σε παρατησε κι εγω ετσι κανω γενικα δεν επιτρεπεται να εισαι με καμια πανω απο δυο τρια χρονια αν εισαι η κορη μου που τη λενε στελλα καιροσ να εκτιμησεισ τον πατερα σου που δε σου περασε χαλιναρι βασικα ηθελα να δω τι θα γινει κι ετσι εγινε δεν σε κανει κουμαντο κανεισ γτ ξερεισ την αληθεια για ολα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Stellaki123 View Post
    Υστερα απο μια εντονη ερωτικη απογοητευση, μιλουσα με ενα αγορι το οποιο εδειχνε να ενδιαφερεται για μενα, ανταλλαζοντας μαζι μου μηνυματα καθημερινα. Έτσι αποφασισαμε να γνωριστουμε και πηγε πολυ καλα. Μου ειπε οτι ειναι κ εκεινος των σχεσεων και φανηκε να περασε καλα. Συνεχιζε ο ιδιος να στελνει απο μονος του μηνυματα κ να με ρωταει τι κανω, πως ηταν η μερα κτλπ, να κανονισουμε κτλπ.Ξαφνικα μια μερα μου ειπε οτι ειμαι καλο κοριτσι, αλλα ετυχε κατι και δε θελει τιποτα μαζι μου. Επεμεινα να μαθω τον λογο, μηπως ηταν κατι ερωτικο το αρνηθηκε, ηταν καθετος μου ειπε οτι δε του βγαινει μαζι μου (ενω εστελνε παντα ο ιδιος πρωτος μηνυμα). Μαλιστα με μπλοκαρε κ μου πε σεβασου αυτο και ασε τα πολλα. Νιωθω τοσο ασχημα γιατι πανω που πηγα να σταθω στα ποδια μου κ χαρηκα που προχωρησα, ενιωσα οτι εφαγα μια κλοτσια και παλι γυρναω πισω. Νιωθω μεγαλη στενοχωρια γιατι ειναι σαν εγω να τους διωχνω, να με γνωριζουν κ ολοι να απομακρυνονται... Εγω φυσικα εβλεπα το τοσο ενδιαφερον με τα μηνυματα, που αρχιζα να πιστευω οτι θα παει καλα αυτη τη φορα. Τι λαθος κανω; Γιατι παιζουν ετσι μαζι μου; Αρχιζω πλεον κ πιστευω οτι φταιω εγω για ολα, γτ ολοι οι ανθρωποι απομακρυνονται απο διπλα μου..
    καλημερα.
    μια μοναδικη συναντηση κανατε; τι εγινε στην συναντηση αυτη που περασατε καλα; ηπιατε καφε, η κανατε και σεξ;

Banned
    δεν φταις σε τπτ .

Senior Member
    Έχεις social να μιλήσουμε; Μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο και θα ήθελα να το συζητήσουμε ιδιαιτέρως.