Καλησπέρα κι από μένα. Καταρχάς να πω ότι ζω στο εξωτερικό και πριν λίγο καιρό απέκτησα παιδί με το σύντροφό μου με τον οποίο γνωριστήκαμε εδώ το 2019. Ο άνθρωπος αυτός μου στάθηκε πολύ σε σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισα από το 2020 και μετά . Αυτό που με ενοχλούσε λίγο ήταν ότι ήταν υπερβολικά επικριτικός με τους δικούς μου οι οποίοι δε βρίσκονται πλέον εν ζωή για κάποια λάθη που έκαναν στο παρελθόν, αλλά τα άκουγα και δεν έλεγα τίποτα. Όλα κυλούσαν ήρεμα και ωραία, ήρθε στον κόσμο το πρώτο μας παιδί. Να πώ εδώ ότι το όνονα του παιδιού πρέπει να το δηλώσεις στο μαιευτήριο και διάλεξα εγώ της μητέρας του , γιατί με βοήθησε πολύ στη γέννα και μετά βέβαια εφόσον εγώ είμαι εντελώς μόνη από συγγενείς.Βέβαια ο σύντροφός μου δεν ήθελε να βάλουμε το όνομά της αλλά ένα παρεμφερές και μου είχε φανεί περίεργο αλλά δε ρώτησα γιατί. Στο δια ταύτα λοιπόν όταν πήγα να δηλώσω το παιδί στο ληξιαρχείο έτυχε να είμαι μόνη μου γιατί εκείνος δούλευε. Είχε βάλει μέσα στο φάκελο ένα πιστοποιητικό από την Ελλάδα επειδή μου κίνησε την περιέργεια ( επειδή μου έλεγε να μη το δω) ,το διάβασα. Έλεγε ότι έχει δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο στην Ελλάδα που δε μου είχε αναφέρει ποτέ. Από τις ημερομηνίες που διάβασα αντιλήφθηκα ότι όταν συνάψαμε σχέση ήταν σε διάσταση με την πρώην γυναίκα του, η οποία όμως ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί και σηκώθηκε και έφυγε για Ελλάδα.Ο γάμος βέβαια αυτός λύθηκε με άσχημο τρόπο δε ξέρω ακριβώς γιατί.Με στεναχώρησαν όμως πολύ τα εξής θέματα:
1) Το βασικότερο ότι μου είπε ψέματα όταν γνωριστήκαμε μου εμφανίστηκε ως εργένης και παρουσίασε την έγκυο πρώην γυναίκα του ως πρώην σχέση με τελείως άλλα χαρακτηριστικά από την πραγματικότητα, π.χ. επάγγελμα με περισσότερο κύρος.
2) Επειδή τσακώθηκαν άσχημα μεταξύ τους από ό,τι φαίνεται, δε θέλει να έχει καμία σχέση με άλλα βιολογικά του παιδιά ούτε να τα ξέρει ούτε και τα έχει δει τουλάχιστον από τότε που είμαστε μαζί . Αυτό με προβληματίζει έντονα. Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό. Δεν είναι παιχνίδι, και το βαρέθηκα πάω τώρα να κάνω οικογένεια μέ άλλη γυναίκα και τους διαγράφω όλους οριστικά.
3) Επειδή κατηγουρούσε τους δικούς μου έλεγε ότι επειδή είναι προληπτικός δε θα έδινε όνομα ποτέ σε παιδί απο την οικογένειά μου. Αυτός όμως έχει δύο παιδιά με το ίδιο ακριβώς όνομα (της μητέρας του) από πρώην και από μένα, πράγμα που αν δε μου το αποκρύπτανε εσκεμμένα με τη μητέρα του δε θα το δεχόμουν.
Τώρα θέλει να παντρευτούμε στην Ελλάδα εγώ όμως νιώθω άβολα πρώτον διότι στεναχωρήθηκα πολύ με τα ψέματα και δεύτερον νιώθω πως θα με σχολιάζουν κάπως από το σόι του γιατί ξέρουν την όλη φάση ενώ εγώ είχα πλήρη άγνοια.
Εσείς τι πιστεύετε για την όλη κατάσταση? Να το συζητήσω μαζί του? Δεν έχω τίποτε μέχρι στιγμής αλλά είμαι και στεναχωρημένη και νευριασμένη μαζί.