Results 1 to 15 of 30
Thread: Αποκαλύψεις...
-
28-07-2023, 19:31 #1
Αποκαλύψεις...
Καλησπέρα κι από μένα. Καταρχάς να πω ότι ζω στο εξωτερικό και πριν λίγο καιρό απέκτησα παιδί με το σύντροφό μου με τον οποίο γνωριστήκαμε εδώ το 2019. Ο άνθρωπος αυτός μου στάθηκε πολύ σε σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισα από το 2020 και μετά . Αυτό που με ενοχλούσε λίγο ήταν ότι ήταν υπερβολικά επικριτικός με τους δικούς μου οι οποίοι δε βρίσκονται πλέον εν ζωή για κάποια λάθη που έκαναν στο παρελθόν, αλλά τα άκουγα και δεν έλεγα τίποτα. Όλα κυλούσαν ήρεμα και ωραία, ήρθε στον κόσμο το πρώτο μας παιδί. Να πώ εδώ ότι το όνονα του παιδιού πρέπει να το δηλώσεις στο μαιευτήριο και διάλεξα εγώ της μητέρας του , γιατί με βοήθησε πολύ στη γέννα και μετά βέβαια εφόσον εγώ είμαι εντελώς μόνη από συγγενείς.Βέβαια ο σύντροφός μου δεν ήθελε να βάλουμε το όνομά της αλλά ένα παρεμφερές και μου είχε φανεί περίεργο αλλά δε ρώτησα γιατί. Στο δια ταύτα λοιπόν όταν πήγα να δηλώσω το παιδί στο ληξιαρχείο έτυχε να είμαι μόνη μου γιατί εκείνος δούλευε. Είχε βάλει μέσα στο φάκελο ένα πιστοποιητικό από την Ελλάδα επειδή μου κίνησε την περιέργεια ( επειδή μου έλεγε να μη το δω) ,το διάβασα. Έλεγε ότι έχει δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο στην Ελλάδα που δε μου είχε αναφέρει ποτέ. Από τις ημερομηνίες που διάβασα αντιλήφθηκα ότι όταν συνάψαμε σχέση ήταν σε διάσταση με την πρώην γυναίκα του, η οποία όμως ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί και σηκώθηκε και έφυγε για Ελλάδα.Ο γάμος βέβαια αυτός λύθηκε με άσχημο τρόπο δε ξέρω ακριβώς γιατί.Με στεναχώρησαν όμως πολύ τα εξής θέματα:
1) Το βασικότερο ότι μου είπε ψέματα όταν γνωριστήκαμε μου εμφανίστηκε ως εργένης και παρουσίασε την έγκυο πρώην γυναίκα του ως πρώην σχέση με τελείως άλλα χαρακτηριστικά από την πραγματικότητα, π.χ. επάγγελμα με περισσότερο κύρος.
2) Επειδή τσακώθηκαν άσχημα μεταξύ τους από ό,τι φαίνεται, δε θέλει να έχει καμία σχέση με άλλα βιολογικά του παιδιά ούτε να τα ξέρει ούτε και τα έχει δει τουλάχιστον από τότε που είμαστε μαζί . Αυτό με προβληματίζει έντονα. Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό. Δεν είναι παιχνίδι, και το βαρέθηκα πάω τώρα να κάνω οικογένεια μέ άλλη γυναίκα και τους διαγράφω όλους οριστικά.
3) Επειδή κατηγουρούσε τους δικούς μου έλεγε ότι επειδή είναι προληπτικός δε θα έδινε όνομα ποτέ σε παιδί απο την οικογένειά μου. Αυτός όμως έχει δύο παιδιά με το ίδιο ακριβώς όνομα (της μητέρας του) από πρώην και από μένα, πράγμα που αν δε μου το αποκρύπτανε εσκεμμένα με τη μητέρα του δε θα το δεχόμουν.
Τώρα θέλει να παντρευτούμε στην Ελλάδα εγώ όμως νιώθω άβολα πρώτον διότι στεναχωρήθηκα πολύ με τα ψέματα και δεύτερον νιώθω πως θα με σχολιάζουν κάπως από το σόι του γιατί ξέρουν την όλη φάση ενώ εγώ είχα πλήρη άγνοια.
Εσείς τι πιστεύετε για την όλη κατάσταση? Να το συζητήσω μαζί του? Δεν έχω τίποτε μέχρι στιγμής αλλά είμαι και στεναχωρημένη και νευριασμένη μαζί.
- 28-07-2023, 20:04 #2HarleyQuinnGuest
Βέβαια και να του τα πεις όλα αυτά που έμαθες κατάμουτρα, να ζητήσεις εξηγήσεις και να συνεχίσετε τον γάμο σας χωρίς μυστικά. Δεν ξέρω τι θα κάνετε με τα ετεροθαλή παιδάκια - είναι ένα θέμα που κι αυτό πρέπει να το τακτοποιήσετε μαζί με συζήτηση, δηλαδή θα τα βλέπετε; θα έχουν σχέση με το παιδί σου ή καμία; και θα βρείτε τις άκρες σας μόνο με αληθινή συζήτηση αν είναι σε θέση να την κάνει ο κύριος μιας και σου έκρυψε τόσο σημαντικά θέματα. Δηλαδή σε συμβουλεύω στη βάση μιας υγιούς σχέσης. Τώρα αν ο άνθρωπος είναι παθολογικός ψεύτης, κοροϊδεύει κλπ δεν ξέρω τι θα τον κάνεις.
28-07-2023, 21:59 #3HarleyQuinnGuestΔεν ξανα απαντώ σε θρεντ με άσχετους θεματοθέτες που δεν ασχολούνται με το θέμα τους. Ανοίγουν ένα θρεντ , παίρνουν μια απάντηση και ούτε σχολιάζουν αρνητικά ούτε τίποτε. Σε γράφουν. Λοιπόν μείνετε χωρίς απαντήσεις να δούμε αν θα σας αρέσει ή περιμένετε την Ρεμεντυ να σας κάνει ενδελεχή ανάλυση αλλιώς άντε μου στο δια....ο με τα θέματα σας που καθόμαστε και ασχολούμαστε και δεν παίρνουμε καμία απάντηση. Τι συζήτηση θέλετε να κάνετε και ανοίγεται θρεντ εφόσον δεν απαντάτε σε κανέναν. Βλαμ''''να άτομα.
28-07-2023, 22:11 #4
Ευχαριστώ για την απάντηση.Πιστεύω ότι δε θέλει να έχει σχέσεις με την πρώην και τα παιδιά...έχει πει απ έξω απέξω ότι οικογένεια σου είβσι αυτή που είναι μαζί σου κτλ. Κτλ απλά εμένα μου φάνηκε πολύ ψυχρό δλδ τυχαία κάνεις παιδιά και μετά delete?? ,,Βέβαια όπως προείπα ήταν σε δύσκολες καταστάσεις παραπάνω από εντάξει μαζί μου
01-08-2023, 16:35 #5VagggGuestΈτσι κατάντησε ο κόσμος, διαζευγμένοι με παιδιά κάνουν άλλα παιδιά και ενδεχομένως και τρίτη σχέση με άλλα παιδιά. Του μπαχαλου το κάγκελο, μετά τα παιδιά δεν γνωρίζουν τα άλλα παιδιά και ενδεχομένως να συνάψουν σχέσεις με τα άλλα παιδιά και να το μπασταρδεμα να οι αρρώστιες και οι σπάνιες ασθένειες και φυσικά κανείς δεν ξέρει τι του γίνεται. Η κοινωνία έχει γίνει ένας βόθρος ανομίας και παρανομιών.
01-08-2023, 19:26 #6
02-08-2023, 06:40 #7VagggGuestΤίποτα δεν είναι άκυρο, αφού πλέον δεν υπάρχουν οι παλιές γειτονιές που όλοι γνώριζαν τι είναι ο άλλος και από πού κρατεί η σκούφια του, πλέον γίνεται η κοινωνία παγκόσμια, όλα σε ένα μίξερ μέσα και ότι βγει. Χωρίς ηθικούς φραγμούς και δισταγμούς, χωρίς ηθικούς κανόνες και αξίες. Όλα τα δεινά έχουν αρχή την ηθική πτώση του ανθρώπου, από εκεί ξεκινάνε όλα και από εκεί πηγάζουν. Τα άλλα όλα είναι παιδιά της ανομίας και παρακμαζουσας κοινωνίας. Για μένα το καλύτερο είναι να σκεφτείς και λογικά και ηθικά σε κάθε απόφαση σου στο θέμα.
02-08-2023, 08:11 #8
Εχετε χαζεψει, ορισμένοι...
02-08-2023, 08:17 #9
02-08-2023, 08:21 #10
Για ποιες ειδυλιακες παλιες γειτονιες μας μιλας; για εκεινες που τα ζευγαρια μισιοντουσαν και μεγαλωναν τα παιδια τους μεσα στο μισος και τον αλκοολισμο, επειδη ήταν ντροπη και στιγμα το διαζυγιο;;; η γι αυτες που βαριοντουσαν ο ενας τον αλλον και ξενοπηδιοντουσαν κρυφα με τους γειτονες και μεγαλωναν ξενα παιδια, γιατι δεν υπηρχε και τεστ πατροτητας και παντρευονταν μετα τα αδερφια μεταξυ τους; αι παρατατε μας με τον αστικο μυθο της παλιας "ηθικης" που ταχα εχει καταρρευσει...
02-08-2023, 09:16 #11
02-08-2023, 10:43 #12VagggGuestΚάνε ότι νιώθεις καλύτερα, δεν καθορίζει κανείς άλλος την ζωή σου από εσένα και κανείς δεν πρέπει από εδώ μέσα να σού προτείνει κάτι γιατί δεν σε ξέρει προσωπικά, δεν ξέρει τον χαρακτήρα σου την ιδιοσυγκρασία σού τα θέλω σου και γενικά ποια είσαι σαν άνθρωπος. Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές και μαγικά κόλπα δυστυχώς, αλλιώς όλοι θα τα θέλαμε.
02-08-2023, 10:52 #13VagggGuestΕνώ τώρα πετάνε από ευτυχία οι άνθρωποι και έχουν γεμίσει οι ψυχιατρικές κλινικές και τα ψυχοφαρμακα δεινουν και περνουν...οι άνθρωποι πάντα είχαν προβλήματα κάθε λογής, το θέμα είναι ότι ήξεραν ποιος και τι γιατί ήταν γειτονιές, και μην εστιάζουμε σε μεμονωμένα περιστατικά αλκοολισμού βίας κλπ, μιλάμε συνολικά, τώρα είναι ακόμα χειρότερα από τότε και κάθε χρόνο και χειρότερα. Σήμερα γνωρίζεις κάποιον και δεν έχεις ιδέα τι είναι, από φονιάς, *******, κλέφτης, λαμόγιο και πάει λέγοντας, όλα αυτά έχουν γίνει και θα γίνονται.
02-08-2023, 17:26 #14
το οτι δεν πετανε απο ευτυχια ΟΛΟΙ οι ανθρωποι σημερα (λεω "ολοι" γιατι μερικοι πετανε), δεν ειναι καποια αποδειξη ή ενδειξη οτι "παλια" ηταν καλυτερα οπως μουρμουρανε ολοι οι αμορφωτοι μπαρμπαδες...
τα ψυχοφαρμακα, δινουν και παιρνουν, γιατι ΥΠΑΡΧΟΥΝ!. τοτε, αν ειχες ψυχικη παθηση, η ησουν ο τρελλος του χωριου και σου πετουσαν πετρες τα "ειδυλιακα" παιδακια της "ειδυλιακης" γειτονιας, γιατι ΑΥΤΑ ηταν τοτε τα ηθη, και ετσι φεροντουσαν στους ψυχικα ασθενεις οι πολυ ηθικες παλιες κοινωνιες, με τον ιδιο τροπο που κυνηγουσαν και βασανιζαν ζωακια. κι αν δεν ησουν ο τρελλος του χωριου, θα σε ειχαν κλειδωμενο σε κανενα υπογειο για να μην ξεφτιλιστουν στην γειτονια οτι εχουν τρελλο παιδι και μεινει ανυπαντρη η μεγαλη αδερφη...
ασε μας καημενε με τις ωραιες "γειτονιες" σου. υπαναπτυκτες κοινωνιες με επιζωντες μονο υγιεις και ισχυρους... μ τις γυναικες να μην ερηγαζονται, σε ρολο δουλικου, κι αν μεν ηταν καλα οι σχεσεις, ηταν τυχερη, αν επεφτε σε εναν απο τους πολλους μαλακες, ηταν δεσμια μια ζωη, γιατι αν εφευγε απο τον γαμο της, θα πεθαινε της πεινας.
ασε μας καημενε..
02-08-2023, 19:35 #15VagggGuestΕξήγησε μου τότε γιατί σήμερα είναι καλύτερα από παλαιότερα ; Ως προς τι έχει βελτιωθεί η ποιότητα των ανθρωπίνων σχέσεων; Γιατί αυτό είναι επί του παρόντος το ζητούμενο και φυσικά μιλάμε για εποχές ειρήνης, μη μου πεις για κατοχές πείνα κλπ. τοτε οι ανθρώπινες σχέσεις είναι στα μέγιστα όρια πριν καταστραφούν.
Και τι θα πει υπανάπτυκτη κοινωνία; Αν ζούσες 200 χρόνια πριν ιδέα δεν θα είχες για αυτά τα πράγματα και θα μπορούσες να ζούσες τέλεια με τα δεδομένα της εποχής. Όλα αυτά είναι σχετικά, σε 200 χρόνια θα λένε τι ουρακοτάγκοι ήμασταν το 2023 υπανάπτυκτοι και αρχαίοι γιατί θα υπάρχουν άλλα μέτρα και σταθμά και πιθανόν να μην είμαστε και άνθρωποι αμιγώς βιολογικοί τότε.