Χαμηλή λίμπιντο και γυναικείος αυνανισμός
Καλημέρα και καλό μήνα!! Ονομάζομαι Dream Elf, ειμαι κοπέλα, παρακολουθώ το φόρουμ χρόνια και έχω ξαναγράψει παλιότερα σε άλλη θεματολογια, περί σχέσεων. Αυτό που με προβληματίζει τώρα είναι η χαμηλή λίμπιντο, από μικρή (Λύκειο) είχα ανακαλύψει τον αυνανισμό, και το έκανα συχνά πυκνά, γτ μου άρεσε και με χαλαρωνε, μιας και δεν είχα κάνει σχέσεις, φυσικά έβλεπα και πορνο. Θα έλεγα ότι είχα ψιλοεθιστει κιόλας, γτ μέχρι να ολοκληρώσω στο σεξ(έγινε σε μεγάλη ηλικία) καπως έπρεπε να εκτονωνω τις ορμές μου;. Πάμε στο τωρα, είναι ένα 6μηνο τώρα που λόγο κάποιων θεμάτων υγείας συγγενή μου, δεν ήμουν στην ψυχολογική κατάσταση να το κάνω, όχι με την ίδια συχνοτητα, παρόλα αυτά για να χαλαρωσω το έκανα πιο πολύ σαν συνήθεια/αγγαρεία. Πέρασαν 2 μηνες και αφού λύθηκαν τα προβλήματα υγείας του κοντινού μου συγγενή, ένιωσα την ανάγκη να το ξανακάνω, όμως δεν ένιωσα τπτ, δεν βρίσκω ενδιαφέρον πια, ούτε ήρθα σε οργασμό, ούτε όταν προσπάθησα και με ταινία. Όταν το συνειδητοποίησα τρόμαξα.. Δικαιολογηθηκα ότι μπορεί να είναι λόγω κούρασης, και είπα να το αφήσω και όταν μου ξαναρθει... Το θέμα είναι ότι δεν... Και μια από αυτές τις μέρες προσπάθησα με ταινία ερωτικού περιεχομένου αλλά δεν ερεθιστικα καν...
Να σημειώσω ότι ψυχολογικά είμαι καλύτερα, και ότι αυτήν την περίοδο είμαι μόνη μου, χωρίς σχέση δλδ. Έχει συμβεί σε κάποια κοπέλα κάτι αντίστοιχο; Να είναι ορμονικο; Νιώθω ότι δεν θα ξανανιωσω την χαρά του οργασμού μόνη μου... Ευχαριστώ για τις οποίες απαντήσεις..