Ήμουν καλά για 3 μέρες και πάλι ο ιδεοψυχαναγκασμος εμφανίστηκε. Αγωγή.
Πάλι σήμερα ενώ ήμουν καλά 3 μέρες παρήγγειλα γλυκό από έξω και μου μπήκε στο νου όταν το έφερε ο διανομέας ότι έριξε μέσα το αίμα του. Έψαξα τη συσκευασία ήταν κολλημένη με σελοτειπ και από τη μια ήταν λίγο κάπως. Παρόλα αυτά έφαγα και δεν είδα κάτι περίεργο. Τώρα όμως μου κόλλησε ότι έβαλε αίμα μέσα να με κολλήσει κάτι. Δεν ξέρω γιατί έχω τέτοιες σκέψεις ότι κάνω όπου πάω ότι ο άλλος θα μου κάνει κάτι για να με κολλήσει. Ακόμα και σε εξωτερικές δραστηριότητες συνέχεια αυτό σκεφτομαι και δεν μπορώ να κάνω τίποτα με χαρά. Δεν είμαι καλά πάλι. Δεν με βοηθάει τίποτα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Η αγωγή φαίνεται να βοήθησε ελάχιστα αλλά δυστυχώς πάλι τέτοιες σκέψεις έχω και με επηρεάζουν πολύ. Προσπαθώ να σκεφτομαι λογικά ότι δεν είναι όλος ο κόσμος κακός και να βρω την εμπιστοσύνη μου που έχει χαθεί τελείως αλλά δεν τα καταφέρνω. Έχω μείνει χωρίς δουλειά και σήμερα όλη μέρα ήμουν πεσμένη και για αυτό. Ο οισοφαγος μου χάλια και με έπιασε ο έξω από εδώ να παρω γλυκό ενώ ξέρω ότι είμαι προβληματική. Δεν με αντέχω άλλο αλήθεια. Δεν αντέχω να ζω. Δεν αντέχω τίποτα.