Originally Posted by
Nina_21
@homebod Καλημέρα! Σχετικά με τη σεξουαλική μας ζωή, δύο, τρεις φορές έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα στύσης και μερικές φορές δυσκολευεται να τελειωσει. Μου λέει ότι φταίει η κούραση ή ότι δεν έχει φάει καλα. Η συχνότητα είναι 6-7 φορές το μήνα maximum. Νιώθω άβολα που μοιράζομαι τέτοιου είδους πληροφορίες, αλλά με αυτές, μήπως μπορείς να με βοηθήσεις να καταλάβω αν παίρνει τα φάρμακα του ή όχι; Υποψιάζομαι ότι η μητέρα του ήταν διπολική γιατί αυτοκτόνησε όταν ήταν στην εφηβεία του. Μετά από λίγους μήνες πέθανε και ο πατέρας του από ασθένεια. Έχει ζήσει πολύ τραυματικές καταστάσεις και έχει μείνει μόνος του από μικρη ηλικία. Οικονομικά είναι ξεκρεμαστος, ίσως δεν παίρνει επίδομα. Ζητάει χρήματα από φίλους και γνωστούς για να επιβιώσει. Πολλές φορές έχω σκεφτεί να τον αφήσω αλλά φοβάμαι ότι θα πεθάνει από πείνα. Γενικά δε μιλάει για την ασθένεια του παρά μόνο την ημέρα που μου το εξομολογήθηκε. Μου είπε ότι τα πρωινά ξυπνάει βαριά και χρειάζεται χρόνο για να συνέλθει, ότι δεν έχει παραισθήσεις, ότι πριν 2-3 χρόνια που πιέστηκε ψυχολογικά ο ψυχίατρος του άλλαξε τα φαρμακα και ότι ακολουθεί την αγωγή του πιστά. Έκτοτε προσπάθησα να ανοίξω κουβέντα και την απέφυγε. Δεν μιλάει καθόλου για αυτό. Δεν είμαι μικρή στην ηλικία, είμαστε και οι δύο ανάμεσα στα 35-40. Γι' αυτό πρέπει να πάρω άμεσα μια απόφαση.