μια απορια απο ατομο που δε μπορει να ψυχολογισει τους αλλους γιατιειναι απροβλεπτοι
τελικα πως πρεπει να φερεσαι για να σε αποδεχονται οι αλλοι ?? πραγματικα δε μπορω να ψυχολογήσω τους ανθρώπους ουτε να τους καταλαβω. τους φέρεσαι φιλικα καλοπροαίρετα και παντα κανεις υποχωρήσεις σεβομενος τους αλλους κι με διακριτικότατα ακομα κι αν πρεπει να προσέχεις με ανχος τρομερο κι φόβο τι θα πεις τι θα κανεις μην και παρεξηγηθεί ο αλλος ομως δε αργουν τα μπερδεματα κι οι προστριβες. δε μπορεις να εισαι οτι προσταζουν οι άλλοι αρεσει δε αρεσει εισαι μια οντοτιτα μια προσωπικοτητα με τα θελω τις ανάγκες σου κι τον τροπο σου . αυτον δε αρεσει παντα θελουν νασε οτι τους βολευει κι κατι που ακουσα πολυ σωστο . ενας αντρας μου ειπε οτι ολοι αγαπουν ολους μεχρι την ωρα που θα θιγουν τα συμφέροντα τους αν αυτο συμβει δε αργει η εχθρα να ερθει. στης αρχη ολα μια χαρα αν κι σπανιο αυτο να σε δεχτουν αν εισαι κι ασπεργκερ πιο δυσκολο . μετα αρχιζουν τα οργανα ενο στην αρχη μια χαρα μετα αρχιζουν τα προβληματα .αρχιζει μετα το γλεντι κι παλι απ την αρχη το ιδιο προστριβες παρεξηγήσεις κι τετοια . σου παταν κι μια κλωτσα κι ουστ απο δω το γνωστο πλεον .ολα αυτα γινοντε κι να σε λεν κι καποιοι μα δε κανεις αρκετη προσπαθεια να πλησιασεις κοσμο να πιασεις επαφες κινονικες . εχεις που εχεις καθε μερα να παλευεις τα προβληματα σου χονοντε κι αλοι στη μεση κι στο κανουν πιο μεγαλο . για να βγαινω εξω κι να μιλαω με κοσμο χριαζομε διπλα μου κι εναν ψυχολογο να μου εξιγηει γιατι φερετε ετσι ο καθενας ?? μπας κι εγω εχω τον κακο-τραβηχτη ?? ειμαι τοσο κακος ανθρωπος που αξιζω αυτα να ζω ??τι να πω ?? μια μεγαλη απορια πλαναται .