μια απορια απο ατομο που δε μπορει να ψυχολογισει τους αλλους γιατιειναι απροβλεπτοι
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
    Senior Member

μια απορια απο ατομο που δε μπορει να ψυχολογισει τους αλλους γιατιειναι απροβλεπτοι

τελικα πως πρεπει να φερεσαι για να σε αποδεχονται οι αλλοι ?? πραγματικα δε μπορω να ψυχολογήσω τους ανθρώπους ουτε να τους καταλαβω. τους φέρεσαι φιλικα καλοπροαίρετα και παντα κανεις υποχωρήσεις σεβομενος τους αλλους κι με διακριτικότατα ακομα κι αν πρεπει να προσέχεις με ανχος τρομερο κι φόβο τι θα πεις τι θα κανεις μην και παρεξηγηθεί ο αλλος ομως δε αργουν τα μπερδεματα κι οι προστριβες. δε μπορεις να εισαι οτι προσταζουν οι άλλοι αρεσει δε αρεσει εισαι μια οντοτιτα μια προσωπικοτητα με τα θελω τις ανάγκες σου κι τον τροπο σου . αυτον δε αρεσει παντα θελουν νασε οτι τους βολευει κι κατι που ακουσα πολυ σωστο . ενας αντρας μου ειπε οτι ολοι αγαπουν ολους μεχρι την ωρα που θα θιγουν τα συμφέροντα τους αν αυτο συμβει δε αργει η εχθρα να ερθει. στης αρχη ολα μια χαρα αν κι σπανιο αυτο να σε δεχτουν αν εισαι κι ασπεργκερ πιο δυσκολο . μετα αρχιζουν τα οργανα ενο στην αρχη μια χαρα μετα αρχιζουν τα προβληματα .αρχιζει μετα το γλεντι κι παλι απ την αρχη το ιδιο προστριβες παρεξηγήσεις κι τετοια . σου παταν κι μια κλωτσα κι ουστ απο δω το γνωστο πλεον .ολα αυτα γινοντε κι να σε λεν κι καποιοι μα δε κανεις αρκετη προσπαθεια να πλησιασεις κοσμο να πιασεις επαφες κινονικες . εχεις που εχεις καθε μερα να παλευεις τα προβληματα σου χονοντε κι αλοι στη μεση κι στο κανουν πιο μεγαλο . για να βγαινω εξω κι να μιλαω με κοσμο χριαζομε διπλα μου κι εναν ψυχολογο να μου εξιγηει γιατι φερετε ετσι ο καθενας ?? μπας κι εγω εχω τον κακο-τραβηχτη ?? ειμαι τοσο κακος ανθρωπος που αξιζω αυτα να ζω ??τι να πω ?? μια μεγαλη απορια πλαναται .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Γεια σου asperger!

Δυστυχώς δεν ξέρω να σε διαφωτίσω ιδιαίτερα γιατί συμβαίνει αυτό με κάποιους ανθρώπους αλλά αν σε παρηγορεί το έχω βιώσει κι εγώ... Είναι μερικοί άνθρωποι τόσο εγωιστές που μόλις ξεβολευτούν λίγο συμπεριφέρονται έτσι, εγώ αυτό έχω καταλάβει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΟΝΤΕ ΕΤΣΙ ??ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΗΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΩ ΖΗΤΩ ΑΠΛΑ ΛΙΓΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΟ . ΔΕ ΜΕ ΘΕΟΡΩ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΙ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΩ ΝΑ ΦΕΡΟΜΕ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑ .ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥς ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ ΕΓΩ ΧΙΛΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΙ ΕΥΘΥΝΕς ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟΥς ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΙ ΦΕΡΟΝΤΕ ΕΤΣΙ .

Senior Member
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΟΝΤΕ ΕΤΣΙ ??ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΗΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΩ ΖΗΤΩ ΑΠΛΑ ΛΙΓΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΟ . ΔΕ ΜΕ ΘΕΟΡΩ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΙ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΩ ΝΑ ΦΕΡΟΜΕ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑ .ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥς ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ ΕΓΩ ΧΙΛΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΙ ΕΥΘΥΝΕς ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟΥς ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΙ ΦΕΡΟΝΤΕ ΕΤΣΙ .
    Μακάρι να ήξερα γιατί... Ξέρω όμως κάτι άλλο: ότι δεν αξίζει ν' ασχολούμαστε με τέτοιους ανθρώπους, πόσο μάλλον να σπαζοκεφαλιάζουμε για να εξηγήσουμε τη συμπεριφορά τους!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Άσπεργκερ, τα προβλήματα επικοινωνίας με τους άλλους ανθρώπους που περιγράφεις ταιριάζουν ακριβώς με τα χαρακτηριστικά του Συνδρόμου Άσπεργκερ, όπως περιγράφονται εδώ: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3...BA%CE%B5%CF%81

Δηλαδή αυτά τα προβλήματα τα αντιμετωπίζεις σαν εκφάνσεις του συνδρόμου Άσπεργκερ που υποφέρεις
    Υπάρχει μόνο το Αέναο Νυν

Senior Member
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΟΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΕ Ο ΑΛΛΟς ΚΙ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΕΤΕ ΟΠΩς ΦΕΡΕΤΕ ΕΧΩ ΑΣΠΕΡΓΚΕΡ ΣΕ ΠΑΡΑΠΟΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΗ ΠΟΥ ΑΛΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ ΕΓΩ ΠΑΛΕΥΩ ΩΡΕς ΚΙ ΕΙΜ ΚΙ ΣΑ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ..ΕΔΩ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ KI KATI ΕΣΥ ΚΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙ ΝΑ ΠΩ ΣΥΝΧΑΡHΤΙΡΙΑ ΣΤΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΠΟΥ ΣΑς ΜΑΘΑΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΚΙ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑς ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΨΥΧΟΙ . :)

Senior Member
    Νομίζω ταιριάζει ένα μεγάλο ευχαριστώ από μένα για τα καλά σου λόγια!!
    Υπάρχει μόνο το Αέναο Νυν

Senior Member
    Κι από μένα επίσης! :)

Αν και δεν θεωρώ ότι κάνω κάτι σπουδαίο, απλά μιλάω ανθρώπινα...

Senior Member
    ΕΙΣΤΕ ΓΛΥΚΥΤΑΤΕς ΨΥΧΕς ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΔΙΑ ΦΩς ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΚΡΥΖΟ ΚΙ ΝΕΚΡΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑ .

Senior Member
    asperger39 Μην ασχολείσαι με τους ανθρώπους που σε βλάπτουν. Κάνε τους πέρα. Να ασχολείσαι μόνο με τους ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις ωραία και όμορφα τους άλλους κάνε τους πέρα. Το γιατί φέρονται άσχημα και παρτακίστικα είναι δικό τους πρόβλημα και όχι δικό σου να το λύσεις. Μην ταλαιπωρείς το μυαλουδάκι σου με θέματα που δεν λύνονται.

Senior Member
    δε εχω κανεναν να με εκτιμά φιλαρακι μου .

Senior Member
    Που εισαι αδερφε το ασπεργκερ θεραπευεται την ξερω την θεραπεια ειχα κι εγω

Senior Member
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    δε εχω κανεναν να με εκτιμά φιλαρακι μου .
    Αποκαλείται καρδούλα μου εδώ σε εκτιμούν πολλοί άρα και έξω θα σε εκτιμούν. Απλά είσαι φοβισμένη και δεν το βλέπεις.

Senior Member
    Παρε νορτζεσικ με αλγκοφρεν κ θα περασει εδω περασαν αλλα κι αλλα

Senior Member
    Οσο πιο υγιεισ εισαι τοσο πιο πολυ σε θελουν πιεσ ρεντμπουλ με νορτζεσικ κ αλγκοφρεν ρωτα γιατρο επειδη εχεισ περασει δυσκολα σε αποφευγουν αν δειχνεισ καλοζωισμενοσ κ υγιεισ σε θελουν ολοι κ να μιλασ σωστα θελει

Page 1 of 2 12 LastLast