ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
Πόσο απογοητευμένοι είστε από το επάγγελμα που διαλέξατε?ξεκιναω εγώ.Πήρα το πτυχίο μου από την φιλοσοφική το 2007 και τώρα παλεύω να βρω μια δουλεία γιατί πρέπει να βγάλω τα ένσημα να ανανεώσω το βιβλιάριο ικα.δεν ντρέπομαι που το λέω αλλά έχω δουλέψει σε σούπερ μάρκετ και τηλεφωνήτρια.την μόνη "καλή δουλεία" που έχω βρει ειναι που δούλεψα σε ένα κέντρο μελέτης για παιδιά δημοτικού την άνοιξη.τώρα σε όποιο φροντιστήριο και αν πηγαίνω λένε το γνωστό:<<θα σας καλέσουμε>>.Πήγαίνω για γραμματέας και μου λένε με ένα ύφος υποτιμητικό <<μα εσείς πως και δεν δουλεύετε πάνω στον κλάδο σας?>>.Ε,το παλεύω,αλλα΄τι να κάνω?να μείνω άνεργη μέχρι να ρθεί η ιδανική δουλεια?Έχω απογοητευτεί και δεν ξέρω τι να κάνω.Νιώθω ότι τόσο διάβασμα και κόπος πήγαν χαμένα
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
Ευχαριστώ πολυ για το κουράγιο που μου δίνεις.Ναι είχα κάνει τα χαρτιά μου σε κάποιες προκυρηξεις αλλά τιποτα.δύσκολα τα πράγματα
ΑΠΟΓΠΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
Ευχαριστώ πολύ για την ανταποκρισή σας.Sofaki ιδιαίτερα έκανα το προηγούμενο σχολικό έτος σε ενα παιδάκι δημοτικού με μαθησιακές δυσκολίες και υπάρχει περίπτωση να με πάρουν πάλι(αν και μου έδιναν ελάχιστα λεφτά) αλλά το θέμα είναι ότι τα ιδιαίτερα δεν έχουν ένσημα