Δεν εχω ξανανιωσει κατι τετοιο..
Καλησπερα ρε παιδια.. ολα μου τα χρονια ειχα ενα προβλημα οταν εβγαινα εξω ενιωθα σαν χαμενη δεν εκανα ταξιδια αγχος φοβιες χωρις λογο κλπ.. μεχρι που πηρα σιταλοπραμη 40 mg ημερισιως… συνηρθα πανω στον 1 μηνα και ημουν πανευτυχης εκανα πολλα πραγματα ειχα γινει καλα.. μετα απο 1 χρονο θεραπειας αποφασιζω να διακοψω την θεραπεια μονη μου.. αφου περασαν 8 μηνες διακοπης ειχα υποτροπη με κρισεις πανικου αγχος φοβιες χωρις λογο και το χειροτερο απ ολα ενα καινουργιο αισθημα κοιταζω γυρω σαν χαμενη νιωθω απλα σαν παρατηρητης οτι απλα εχω δυο ματια που κοιτανε και εχω χασει τον εαυτο μ μοιαζουν ολα σαν αγνωστα και αδιαφορα οτι εχω χασει τον εαυτο μου και με πιανει πανικος στην σκεψη αυτη… δεν εχω ορεξη για τιποτα και θελω συνεχεια βα κοιμαμαι για να μην κανω πραγματα… με φοβιζει πολυ ολο αυτο δεν μ εχει ξανασυμβει .. και με πιανουν και κατι υπαρξιακα και φοβος ενα μυστηριο πραγμα…ξεκινησα πριν 2 μηνες παλι το χαπι π επερνα 40 mg αλλα δεν με επιανε και τις τελευταιες 2 βδομαδες μου ειπε ο γιατρος να παρω ενα γενοσημο του cymbalta( το onelar 60 mg )αλλα τιποτα ακομα:( εχει παθει κανεις κατι παρομοιο;;;