Τι μου προτείνετε να κάνω;
Παιδιά καλησπέρα θέλω να μοιραστώ μια κατάσταση μαζί σας που με απασχολεί αρκετά...Τον τελευταίο χρόνο έχω καταλάβει πως η συμπεριφορά της μητέρας μου προς εμενα δεν είναι νορμάλ... Συνέχεια με κρίνει με το παραμικρό, όταν λέω την άποψη μου σε κάτι με μειώνει λέγοντας μου πως λέω βλακείες..μου υπενθυμίζει συνεχώς τα λάθη του παρελθόντος προσπαθώντας να με ελέγχει συναισθηματικά...Τις περισσότερες φορές όταν ερχόμαστε σε αντιπαράθεση μου μιλάει άσχημα και απότομα και ενώ της έχω εξηγήσει πόσο χάλια με κάνει να νιώθω το συνεχίζει λέγοντας πως όταν δεν αλλάζω εγώ χαρακτήρα δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε και αυτή...έχω καταλάβει πως είναι τοξική καθώς κάθε φορά που έρχομαι σε επαφή μαζί της νιώθω την ψυχολογία μου να πέφτει , όταν είμαστε μπροστά σε άλλους η συμπεριφορά της αλλάζει τελείως τότε γίνεται η τέλεια μαμά και είναι γλυκομιλητη...Μου δίνει κάθε μήνα 100 ευρώ για να βγάζω τον μήνα μου καθώς δεν εργάζομαι ( είμαι 19 κ πηγαίνω σε σχολή ) είναι αντίθετη στο να εργαστώ κ επιμένει να αφοσιωθώ στο διάβασμα... Τον τελευταίο μήνα ξέμεινα από χρήματα και μου πήρε τα τελευταία δύο ευρώ που είχα καθώς τα χάλασα από τα δικά της χρήματα με αποτέλεσμα να μην έχω λεφτά για εισητήρια..της το είπα και το μόνο που μου είπε είναι πως έχω μεγάλο θράσος να της ζητάω λεφτά.... Τις προάλλες μου έκανε παρατήρηση επειδή βγήκα για καφέ δύο τρεις φορές με δικά της λεφτά και πως δεν θα έχουμε να την βγάλουμε στο τέλος του μήνα....Σοκαριστικα όταν πήγα στο δωμάτιο της και ανακάλυψα δύο κούτες με ρούχα και σαμπουάν τα οποία όλα μαζί έκαναν 300 ευρώ ( κατά τα άλλα την πείραξε ο καφές που πήρα)... χαλάει λεφτά για την πάρτη της και εκεί δεν φαίνεται να την νοιάζει... Μην μου πείτε σας παρακαλώ πως ξέρω ότι τα πήρε όλα αυτά τον μήνα αυτόν...το ξέρω και μάλιστα έχω και αποδείξεις.. ο πατέρας μου δεν ξέρει ότι χαλάει τόσα λεφτά κάθε μήνα...Δεν ξέρω τι να κάνω η γυναίκα πιστεύω πως έχει κάποιο θέμα...να προσπαθήσω να την βοηθήσω να το δεί;;;....Να σταματήσω να ασχολούμαι μαζί της;;;;....είναι μάνα μου και από την μία με πονάει να την βλέπω έτσι....ίσως έχει αποκτήσει κάποιον εθισμό στα ψώνια και να μην μπορεί να δει καθαρά τις πράξεις της... συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο αλλά πραγματικά θέλω μια γνώμη