Originally Posted by
Milouna
Καλησπέρα, σε όλη την παρέα. Πήρα την απόφαση να γράψω κι εγω εδώ τι μου συνέβη, γιατί κοντεύω να τρελαθώ. Πριν από 2 μήνες περίπου ξεκίνησε μια σχέση με ένα παιδί, η οποία πήγαινε καταπληκτικά. Δεθήκαμε από την αρχή, κάναμε σχέδια για το μέλλον, αν και γρήγορα, αλλά μας έβγαιναν φυσικά. Θέλαμε τα ίδια πραγματα, σκεφτομασταν με τον ίδιο τρόπο…Είχα πολλά χρόνια να νιώσω έτσι κι αυτος το ίδιο, όπως μου έλεγε. Εγω 35, εκείνος 39.
Μια μέρα σε μια συζήτηση για το παρελθόν μας, ήμουν ειλικρινής και του είπα πως πριν 7-8 χρονια, με την τότε σχέση μου, είχαμε πάει σε ένα club ανταλλαγής συντρόφων, γιατί ο τότε φίλος μου επέμενε πως θα βελτιωθεί η σεξουαλικη μας ζωή που ήταν χάλια. Και πως εγω, αν και πήγα, δεν ένιωθα καλα και έφυγα χωρίς να γίνει κατι.
Το τωρινό λοιπόν παιδί, από το σημειο αυτο κι έπειτα, αραίωσε την επικοινωνία μας, με απέφευγε και τελικά με χώρισε πριν λίγες μέρες, λέγοντας μου, πως με γουστάρει παρά πολύ, αλλά νιώθει μπερδεμένος και ξενερωμενος γι αυτο που του είπα πως είχα κάνει και δε θέλει τίποτα άλλο.
Όπως καταλαβαίνετε, έχω μετανιώσει πίκρα που του ανοίχτηκα και του το είπα και ήμουν ειλικρινής και φυσικά νιώθω πως με αδικεί. Δεν έχουμε καμία επαφή, αλλά τον σκέφτομαι συνέχεια και τον θελω πίσω.
Τι να κάνω? Τι πιστεύετε εσείς? Πραγματικά με ενδιαφέρει να ακούσω τις γνώμες σας και πώς το βλέπετε. Ευχαριστω εκ των προτέρων