Χωρισμός - Τι να κανω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
    Junior Member

Χωρισμός - Τι να κανω

Καλησπέρα, σε όλη την παρέα. Πήρα την απόφαση να γράψω κι εγω εδώ τι μου συνέβη, γιατί κοντεύω να τρελαθώ. Πριν από 2 μήνες περίπου ξεκίνησε μια σχέση με ένα παιδί, η οποία πήγαινε καταπληκτικά. Δεθήκαμε από την αρχή, κάναμε σχέδια για το μέλλον, αν και γρήγορα, αλλά μας έβγαιναν φυσικά. Θέλαμε τα ίδια πραγματα, σκεφτομασταν με τον ίδιο τρόπο…Είχα πολλά χρόνια να νιώσω έτσι κι αυτος το ίδιο, όπως μου έλεγε. Εγω 35, εκείνος 39.
    Μια μέρα σε μια συζήτηση για το παρελθόν μας, ήμουν ειλικρινής και του είπα πως πριν 7-8 χρονια, με την τότε σχέση μου, είχαμε πάει σε ένα club ανταλλαγής συντρόφων, γιατί ο τότε φίλος μου επέμενε πως θα βελτιωθεί η σεξουαλικη μας ζωή που ήταν χάλια. Και πως εγω, αν και πήγα, δεν ένιωθα καλα και έφυγα χωρίς να γίνει κατι.
    Το τωρινό λοιπόν παιδί, από το σημειο αυτο κι έπειτα, αραίωσε την επικοινωνία μας, με απέφευγε και τελικά με χώρισε πριν λίγες μέρες, λέγοντας μου, πως με γουστάρει παρά πολύ, αλλά νιώθει μπερδεμένος και ξενερωμενος γι αυτο που του είπα πως είχα κάνει και δε θέλει τίποτα άλλο.
    Όπως καταλαβαίνετε, έχω μετανιώσει πίκρα που του ανοίχτηκα και του το είπα και ήμουν ειλικρινής και φυσικά νιώθω πως με αδικεί. Δεν έχουμε καμία επαφή, αλλά τον σκέφτομαι συνέχεια και τον θελω πίσω.
    Τι να κάνω? Τι πιστεύετε εσείς? Πραγματικά με ενδιαφέρει να ακούσω τις γνώμες σας και πώς το βλέπετε. Ευχαριστω εκ των προτέρων

Senior Member
    Σε δυο μηνες δεν κολλας τοσο πολυ σε καποιον. Αυτο που λες πως ταιριαζατε στα παντα δεν υπαρχει στην φυση - καποιος απο τους δυο προσποιηται. Προφανως και δεν σε πιστεψε για το κλαμπ και κανενας με κουκουτσι μυαλο δεν θα το εκανε. Παιζει να εισαι οριακη κοπελια;

Banned
    35 εσύ , 39 αυτός . Σε δύο μήνες αποφασίσατε ( αποφάσισες ) ότι έχετε σχεσαρα κ η βαλίτσα θα πάει μακρυά . Ούτε 15χρονα . Συνεχίζω , είχατε να νιώσετε κιόλας πολλά χρόνια αυτα τα συναισθήματα ( Ε ναι 2μηνο σεξ είναι αυτό ,χτυπάει ορμόνες ). Το υπόλοιπο που έγραψες για ανταλλαγή συντρόφων είναι μια παιδική δικαιολογία του 39αρη που σίγουρα στην ζωή του δεν έχει ζήσει τπτ γιατί ψάχνει μαγείρισσα, καθαρο πουκάμισο και όχι γυναίκα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Milouna View Post
    Καλησπέρα, σε όλη την παρέα. Πήρα την απόφαση να γράψω κι εγω εδώ τι μου συνέβη, γιατί κοντεύω να τρελαθώ. Πριν από 2 μήνες περίπου ξεκίνησε μια σχέση με ένα παιδί, η οποία πήγαινε καταπληκτικά. Δεθήκαμε από την αρχή, κάναμε σχέδια για το μέλλον, αν και γρήγορα, αλλά μας έβγαιναν φυσικά. Θέλαμε τα ίδια πραγματα, σκεφτομασταν με τον ίδιο τρόπο…Είχα πολλά χρόνια να νιώσω έτσι κι αυτος το ίδιο, όπως μου έλεγε. Εγω 35, εκείνος 39.
    Μια μέρα σε μια συζήτηση για το παρελθόν μας, ήμουν ειλικρινής και του είπα πως πριν 7-8 χρονια, με την τότε σχέση μου, είχαμε πάει σε ένα club ανταλλαγής συντρόφων, γιατί ο τότε φίλος μου επέμενε πως θα βελτιωθεί η σεξουαλικη μας ζωή που ήταν χάλια. Και πως εγω, αν και πήγα, δεν ένιωθα καλα και έφυγα χωρίς να γίνει κατι.
    Το τωρινό λοιπόν παιδί, από το σημειο αυτο κι έπειτα, αραίωσε την επικοινωνία μας, με απέφευγε και τελικά με χώρισε πριν λίγες μέρες, λέγοντας μου, πως με γουστάρει παρά πολύ, αλλά νιώθει μπερδεμένος και ξενερωμενος γι αυτο που του είπα πως είχα κάνει και δε θέλει τίποτα άλλο.
    Όπως καταλαβαίνετε, έχω μετανιώσει πίκρα που του ανοίχτηκα και του το είπα και ήμουν ειλικρινής και φυσικά νιώθω πως με αδικεί. Δεν έχουμε καμία επαφή, αλλά τον σκέφτομαι συνέχεια και τον θελω πίσω.
    Τι να κάνω? Τι πιστεύετε εσείς? Πραγματικά με ενδιαφέρει να ακούσω τις γνώμες σας και πώς το βλέπετε. Ευχαριστω εκ των προτέρων
    τι σημασια εχει, τι σκεφτομαστε εμεις;
    το θεμα ειναι τι σκεφτται εκεινος και ηταν ξεκαθαρος νομιζω...
    απο την στιγμη που το ξεκαθαρισε και απομακρυνθηκε, δεν βλεπω να μπορεις να κανεις κατι. τι να κανεις δηλδ; να παρακαλεσεις;
    φυσικα, εκ των υστερων δεν ηταν καθολου καλη ιδεα να του το πεις και αποδειχθηκε οτι οσο ενθουσιασμενοι να εισασταν, οσο κι αν κανατε ακομα και κουβεντες για τον μελλον, στην ουσια δεν τον ηξερες καθολου, γιατι 2 μηνες ειναι πολυ μικρο διαστημα για να γνωρισεις βαθια, καποιον..

Banned
    Υγ. Καλά έκανες κ ξηγηθηκες . Οι σχέσεις ξεκινάνε με αλήθειες και όχι μισολογα ! Όποιος θέλει κρατάει την αλήθεια κ κάθεται , αλλιώς τον βολεύει το ψέμα !

Senior Member
    Mαλλον δεν πίστεψε οτι δεν έκανες κατι στο σουινγκερ κλαμπ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Mαλλον δεν πίστεψε οτι δεν έκανες κατι στο σουινγκερ κλαμπ.
    και να το πιστεψε οτι δεν εκανε κατι, μπορει η προθεση της και μονο, να τον ξενερωσε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Υγ. Καλά έκανες κ ξηγηθηκες . Οι σχέσεις ξεκινάνε με αλήθειες και όχι μισολογα ! Όποιος θέλει κρατάει την αλήθεια κ κάθεται , αλλιώς τον βολεύει το ψέμα !
    συμφωνω οτι οι σχεσεις ξεκινανε (και διατηρουνται) με αληθειες, αλλα αν καποιος φυγει, δεν σημαινει απαραιτητα οτι τον βολευει το ψεμα, μπορει απλα να μην του αρεσε αυτο που εμαθε... "ελευθερη επιλογη" λεγεται. επισης λεγεται και " περι ορεξεως κολοκυθοπιτα"..

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    συμφωνω οτι οι σχεσεις ξεκινανε (και διατηρουνται) με αληθειες, αλλα αν καποιος φυγει, δεν σημαινει απαραιτητα οτι τον βολευει το ψεμα, μπορει απλα να μην του αρεσε αυτο που εμαθε... "ελευθερη επιλογη" λεγεται. επισης λεγεται και " περι ορεξεως κολοκυθοπιτα"..
    Συγνώμη 39 χρόνων άνδρας , βγαίνει με μια κοπέλα 35 ετών και τον ενόχλησε ,ξενέρωσε αυτό που του είπε και την έκανε με ελαφρά ,ενώ δηλώνει ότι περνάει καλά μαζί της ? Αυτό έγινε στο παρελθόν της . Έγινε .το θέμα είναι ότι η κοπέλα καλά έκανε κ το είπε κ αυτός αντί να το εκτιμήσει και να ασχοληθεί με την σχέση τους , ασχολήθηκε με το σουίνγκ πάρτυ .

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Συγνώμη 39 χρόνων άνδρας , βγαίνει με μια κοπέλα 35 ετών και τον ενόχλησε ,ξενέρωσε αυτό που του είπε και την έκανε με ελαφρά ,ενώ δηλώνει ότι περνάει καλά μαζί της ? Αυτό έγινε στο παρελθόν της . Έγινε .το θέμα είναι ότι η κοπέλα καλά έκανε κ το είπε κ αυτός αντί να το εκτιμήσει και να ασχοληθεί με την σχέση τους , ασχολήθηκε με το σουίνγκ πάρτυ .
    μαλλον δεν καταλαβες.
    δεν ειπα οτι καλως ενοχληθηκε.
    ειπα οτι ενοχληθηκε κι αυτο δεν αλλαζει αν εμεις δεν σκεφτομαστε ετσι.
    με αυτον τα εχει, οχι με μας.
    αν αυτος ενοχλειται, δικαιωμα του.
    τι να κανουμε τωρα; ας μην τον επελεγε, η ας μην του μιλουσε.
    προφανως, δεν τον ξερει οσο νομιζε..

Senior Member
    Γεια σου Milouna και καλή χρόνια. Γενικά η δίκη μου άποψη είναι ότι οι συζητήσεις για το παρελθόν μας με την εκάστοτε σχέση μόνο καλό δεν κάνουν. Κακυτερα να αποφεύγονται.

Ο εν λόγω μάλλον είναι πιο συντηρητικός; Σοκαρίστηκε γιατί ο ιδιος μπορεί να μην πήγαινε σε τέτοιου είδους κλαμπ; Πάντως σε καμία περί πτώση Να μην νιωσεις ενοχεσ επειδή έτυχε να πας κάποτε ή ότι έκανες κάτι ανήθικο.

Θα συμφωνήσω με τη Remedy και θα σου πω ότι δεν έχει νόημα να τον κυνηγήσεις. Ούτε να τον παρακαλέσεις. Είναι απόφαση του και εφόσον το είπε ανοιχτά, δεν πιστευω ότι πρόκειται να αλλάξει. Και μάλιστα εφόσον ήσασταν και ένα μικρό διάστημα μαζί, του ήταν και πιο εύκολο να το λήξει. Τουλάχιστον ήταν ειλικρινής και δεν σου είπε κάποια άκυρη δικαιολογία.

Junior Member
    Το θέμα είναι ότι εκείνος μου ανοίχτηκε πρώτος και μου είπε πως έχει κάνει τρίο πολλές φορές στο παρελθόν και γενικά έχει δοκιμάσει διαφορά. Κι έτσι κι εγω του είπα πως το πιο extreme που έχω κάνει ήταν αυτό (αφού με ρώτησε). Και ξαφνικά την επόμενη μέρα μου λέει ξενέρωσα, σε είχα για πιο συντηρητική, το σκέφτομαι και δεν μπορω με χαλάει.. και κάπως έτσι απομακρύνθηκε.. να πω την αλήθεια προσπάθησα να το συζητήσουμε, αλλά στο τελευταίο τηλεφώνημα μου είπε πως με θέλει πολύ αλλά αυτό τον κρατάει πίσω. Τι να πω..

Senior Member
    Κοπελια τα πραγματα ειναι απλα, για να κολλησες με τον τυπο σημαινει πως δεν ειναι ο,τι και ο,τι. Οι τυποι με επιλογες φερονται σαν ανωριμα κοριτσακια επειδη τους παιρνει.

Senior Member
    Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 16-02-2024 at 15:52.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Milouna View Post
    Το θέμα είναι ότι εκείνος μου ανοίχτηκε πρώτος και μου είπε πως έχει κάνει τρίο πολλές φορές στο παρελθόν και γενικά έχει δοκιμάσει διαφορά. Κι έτσι κι εγω του είπα πως το πιο extreme που έχω κάνει ήταν αυτό (αφού με ρώτησε). Και ξαφνικά την επόμενη μέρα μου λέει ξενέρωσα, σε είχα για πιο συντηρητική, το σκέφτομαι και δεν μπορω με χαλάει.. και κάπως έτσι απομακρύνθηκε.. να πω την αλήθεια προσπάθησα να το συζητήσουμε, αλλά στο τελευταίο τηλεφώνημα μου είπε πως με θέλει πολύ αλλά αυτό τον κρατάει πίσω. Τι να πω..
    Τον κρατάει πίσω τι; Το παρελθόν σου; Αυτός είχε δικαίωμα να κάνει τρίο ή οτιδήποτε άλλο αλλά εσύ όχι;

Page 1 of 2 12 LastLast