Originally Posted by
HarleyQuinn
Κοίτα, τα πρώτα 2 χρόνια ήμασταν στον ίδιο χώρο και το κάναμε συνέχεια. ΑΥτός δεν έβρισκε άλλη ούτε εγώ. Αλλά δεν ήμασταν τόσο τρυφερή σχέση όσο σεξ, παιχνίδια κλπ Τότε αυτός ήταν 20-21 και εγώ 29-30.
Μετά έφυγε στο Βέλγιο οπού εκεί βρήκε μια Ισπανίδα, έτσι μου είχε πει, αλλά δεν σταμάτησε να μου λέει να κάνουμε κάτι μέσω κάμερας ή ήθελε βίντεο να του στείλω - δεν με παράτησε τελείως δηλαδή. Αργότερα γύρισε Ελλάδα και με έψαξε αμέσως και συναντιόμασταν συχνά μόνο για σεξ και ένα καφέ στο πόδι. Για 1 χρόνο εξαφανίστηκε, μάθαινα πως έχει δυσκολίες και μετά επανήλθε, με πήρε τηλ. μου έλεγε να συναντηθούμε του λέω καλά δεν έχεις βρει άλλη; Αυτός μπορεί να βρει άλλη γιατί είναι αρκετά εμφανίσημος -δηλαδή δεν έχει ανάγκη εμένα ειδικά - και μου λέει ναι μπορώ να βρω αλλά θέλω εσένα. Εγώ τρέχω σαν το σκυλάκι από πίσω του με εξιτάρει και με κάνει ό,τι θέλει και βρισκόμαστε περίπου 5-6 φορές τον μήνα για σεξ.
Αυτό που ήθελα να ξέρω είναι αν νιώθει έστω μια συμπάθεια προς το πρόσωπο μου ή αν δεν ξέρω... αν δεν με θέλει καθόλου αλλά έτσι είναι οι άντρες;
Θα ήθελα δηλαδή έστω να με συμπαθεί σαν άνθρωπο γιατί κι εγώ τον συμπαθώ πάρα πολύ μετά από τόσα χρόνια. Απλά είναι και λίγο κακός μαζί μου και τα ελέγχει όλα πώς είμαι, πώς ντύθηκα, θέλει να είμαι και τέλεια όταν συναντιόμαστε... Αλλά και τέλεια να μην είμαι πάλι θα με πάρει και πάλι δεν με αφήνει ενώ εγώ τον έχω παρακαλέσει κάποτε να με αφήσει ήσυχη και να βρει κοπέλες της ηλικίας του. Και μου λέει όχι εμένα μου αρέσουν οι μεγάλες δεν εχω πρόβλημα.
Αυτή η σχέση είναι ελεύθερη και δεν πάει πουθενά απλά θα ήθελα να ξέρω αν κάτι του έμεινε από εμένα.