Τι γίνεται;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
    Senior Member

Τι γίνεται;

Λοιπόν εδώ και 5 χρόνια είμαι με ένα παιδί 25 αυτός, 34 εγώ, έχουμε ελεύθερη σχέση εντελώς τελείως, δηλαδή αν βρει κάποια άλλη ούτε που θα με νοιάξει και πιστεύω ούτε τον ίδιο θα τον νοιάξει αν βρω εγώ κάποιον. Περνάμε όμορφα σεξουαλικά δηλαδή και έχουμε αναπτύξει κάποιου είδους οικειότητα. Το θέμα μου είναι ότι αυτός πολλές φορές όταν βγαίνουμε με προσβάλει, τύπου γιατί δεν έχεις βαφτεί; τύπου γιατί έχουν αίμα τα πόδια σου - του λέω ξυρίστικα και κόπηκα, γενικά τα κοιτάζει όλα και ενώ είναι πολύ απαιτητικός στο θέμα εμφάνισης, και πάλι μου τηληφωνεί όλα αυτά τα χρόνια και με ζητάει...

Εγώ τον έχω αγαπήσει ως μικρότερο και όμορφο και ως όλα αυτά που έχουμε περάσει μαζί -γιατί έχουμε περάσει πολλά μαζί αλλά δεν μπορώ να τα γράψω- κι αυτός όλα αυτά τα χρόνια μου δείχνει κάποιο ενδιαφέρον αλλά θα ήθελα να ξέρω αν είναι πλαστό - για να κάνει την δουλειά του μόνο δηλαδή- ή αν όντως έχει κάποια αισθήματα για εμένα έστω κάποιο γούστο ή συμπάθεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Λοιπόν εδώ και 5 χρόνια είμαι με ένα παιδί 25 αυτός, 34 εγώ, έχουμε ελεύθερη σχέση εντελώς τελείως, δηλαδή αν βρει κάποια άλλη ούτε που θα με νοιάξει και πιστεύω ούτε τον ίδιο θα τον νοιάξει αν βρω εγώ κάποιον. Περνάμε όμορφα σεξουαλικά δηλαδή και έχουμε αναπτύξει κάποιου είδους οικειότητα. Το θέμα μου είναι ότι αυτός πολλές φορές όταν βγαίνουμε με προσβάλει, τύπου γιατί δεν έχεις βαφτεί; τύπου γιατί έχουν αίμα τα πόδια σου - του λέω ξυρίστικα και κόπηκα, γενικά τα κοιτάζει όλα και ενώ είναι πολύ απαιτητικός στο θέμα εμφάνισης, και πάλι μου τηληφωνεί όλα αυτά τα χρόνια και με ζητάει...

Εγώ τον έχω αγαπήσει ως μικρότερο και όμορφο και ως όλα αυτά που έχουμε περάσει μαζί -γιατί έχουμε περάσει πολλά μαζί αλλά δεν μπορώ να τα γράψω- κι αυτός όλα αυτά τα χρόνια μου δείχνει κάποιο ενδιαφέρον αλλά θα ήθελα να ξέρω αν είναι πλαστό - για να κάνει την δουλειά του μόνο δηλαδή- ή αν όντως έχει κάποια αισθήματα για εμένα έστω κάποιο γούστο ή συμπάθεια.
    Αυτός τώρα είναι άλλος; Μας είχες πει για ένα γκονενακι που το έριξες και δεν του είπες τίποτα για σένα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Αυτός τώρα είναι άλλος; Μας είχες πει για ένα γκονενακι που το έριξες και δεν του είπες τίποτα για σένα.
    Ναι είναι άλλος. ΑΥτός ξέρει και ότι πίνω, ξέρει τα πάντα. Ϊσως και ''γι' αυτό'' δεν με βλέπει σοβαρά.

Senior Member
    Παρ' όλα αυτά πάντα με αναζητάει. Εγώ σχεδόν ποτέ δεν τον ψάχνω και αναρωτιέμαι αν έστω νιώθει κάποιο συναίσθημα για εμένα...

Senior Member
    Τον κανεις να νοιωθει ανωτερος απο σενα και αυτο του φτανει.

Senior Member

εγω θα σου γραψω οτι σε εχει μονο για σεξακι ουτε καν σεξ και φυσικα οχι ερωτα.
    εαν αισθανοταν για σενα κατι περισσοτερο θα το ειχε επιδιωξει.

τωρα για εσενα θα σου προτεινα να μην σπαταλας τον χρονο σου

Senior Member

Ναι είναι άλλος. ΑΥτός ξέρει και ότι πίνω, ξέρει τα πάντα. Ϊσως και ''γι' αυτό'' δεν με βλέπει σοβαρά.
    Παρ' όλα αυτά πάντα με αναζητάει. Εγώ σχεδόν ποτέ δεν τον ψάχνω και αναρωτιέμαι αν έστω νιώθει κάποιο συναίσθημα για εμένα...
    καλησπερα.
    με τι συχνοτητα συναντιεστε;
    λες οτι αναρωτιεσαι τι νοιωθει κι αν εχει ενδιαφερον για σενα, οτανε συ η ιδια δεν δειχνεις να εχεις και τρομερο ενδιαφερον για εκεινον, οταν μας λες οτι ουτε θα σε νοιαξει αν βρει αλλη, οτι δεν τον αναζητας ποτε κλπ.
    οποτε, προς τι οι αποριες σου; απο περιεργεια, ρωτας;

Senior Member
    Ναι από περιέργεια. Θα ήθελα να ξέρω πώς το βλέπουν οι άλλοι... Αλλά με κάλυψε ο νίκουςδυου :Ρ

Senior Member
    Ρωτάει γτ είμαι ο πατέρας της και της υποσχέθηκα ότι αν δουλέψουμε τα χωράφια μας ότι λεφτά βγάλουμε θα τα πάρει αυτή περάσαμε 40 κύματα εγώ έμαθα από γυναίκες κι εκείνη έμαθε από άντρες κ πάτησε στα πόδια της εγώ είμαι μεγαλωμένος πολύ βαριά γτ ήμουν αφελής ακόμα είμαι οπωσ μεγάλωσα εγώ οι άντρες λένε μια κουβέντα κ το κρατάνε για πάντα τόσο ήθελε εντάξει εγώ θέλω να είναι πάντα καλά από εκεί κ πέρα ασ είναι κ μακριά μου είναι κι επικίνδυνο να είμαστε μαζί οπότε το δεχτήκαμε κ οι δύο

Senior Member
    ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΝ Ο ΤΥΠΟς ΔΕ ΕΙΝ ΟΚ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΕΙς !!
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Ναι από περιέργεια. Θα ήθελα να ξέρω πώς το βλέπουν οι άλλοι... Αλλά με κάλυψε ο νίκουςδυου :Ρ
    κοιτα.. ρωτας αν αισθανεται το οτιδηποτε η ερχεται μονο για το σεξ.
    τοσο καιρο που βλεπεστε, και μονο απο την συναναστροφη, κατι θα αισθανεται. δεν μπορει να σε βλεπει σαν την περιπτερου.
    αυτο που αισθανεται καποιος δεν ειναι μονο το μηδεν και το απειρο, μπορει να αισθανεται πολλες αλλες διαβαθμισεις αναμεσα.
    σιγουρα, αν αισθανοταν κατι εντονο, θα σε διεκδικουσε και θα τον ενδιεφερε αν πας με αλλους κλπ.
    αλλα και σενα θα σε ενδιεφερε αν παει με αλλες. εσεις, και οι δυο φαινεστε αδιαφοροι ο ενας για τον αλλον.

Senior Member
    Κοίτα, τα πρώτα 2 χρόνια ήμασταν στον ίδιο χώρο και το κάναμε συνέχεια. ΑΥτός δεν έβρισκε άλλη ούτε εγώ. Αλλά δεν ήμασταν τόσο τρυφερή σχέση όσο σεξ, παιχνίδια κλπ Τότε αυτός ήταν 20-21 και εγώ 29-30.
    Μετά έφυγε στο Βέλγιο οπού εκεί βρήκε μια Ισπανίδα, έτσι μου είχε πει, αλλά δεν σταμάτησε να μου λέει να κάνουμε κάτι μέσω κάμερας ή ήθελε βίντεο να του στείλω - δεν με παράτησε τελείως δηλαδή. Αργότερα γύρισε Ελλάδα και με έψαξε αμέσως και συναντιόμασταν συχνά μόνο για σεξ και ένα καφέ στο πόδι. Για 1 χρόνο εξαφανίστηκε, μάθαινα πως έχει δυσκολίες και μετά επανήλθε, με πήρε τηλ. μου έλεγε να συναντηθούμε του λέω καλά δεν έχεις βρει άλλη; Αυτός μπορεί να βρει άλλη γιατί είναι αρκετά εμφανίσημος -δηλαδή δεν έχει ανάγκη εμένα ειδικά - και μου λέει ναι μπορώ να βρω αλλά θέλω εσένα. Εγώ τρέχω σαν το σκυλάκι από πίσω του με εξιτάρει και με κάνει ό,τι θέλει και βρισκόμαστε περίπου 5-6 φορές τον μήνα για σεξ.

Αυτό που ήθελα να ξέρω είναι αν νιώθει έστω μια συμπάθεια προς το πρόσωπο μου ή αν δεν ξέρω... αν δεν με θέλει καθόλου αλλά έτσι είναι οι άντρες;
    Θα ήθελα δηλαδή έστω να με συμπαθεί σαν άνθρωπο γιατί κι εγώ τον συμπαθώ πάρα πολύ μετά από τόσα χρόνια. Απλά είναι και λίγο κακός μαζί μου και τα ελέγχει όλα πώς είμαι, πώς ντύθηκα, θέλει να είμαι και τέλεια όταν συναντιόμαστε... Αλλά και τέλεια να μην είμαι πάλι θα με πάρει και πάλι δεν με αφήνει ενώ εγώ τον έχω παρακαλέσει κάποτε να με αφήσει ήσυχη και να βρει κοπέλες της ηλικίας του. Και μου λέει όχι εμένα μου αρέσουν οι μεγάλες δεν εχω πρόβλημα.

Αυτή η σχέση είναι ελεύθερη και δεν πάει πουθενά απλά θα ήθελα να ξέρω αν κάτι του έμεινε από εμένα.

Senior Member
    εκεινος, εχει καμια σχεση με εθισμους; τι ειδους δυσκολιες ειχε τοτε που εξαφανιστηκε;
    ειναι ο ιδιος που εδινες δανεικα κι αγυριστα ή ηταν αλλος εκεινος;

Senior Member
    Κοίτα, τα πρώτα 2 χρόνια ήμασταν στον ίδιο χώρο και το κάναμε συνέχεια. ΑΥτός δεν έβρισκε άλλη ούτε εγώ. Αλλά δεν ήμασταν τόσο τρυφερή σχέση όσο σεξ, παιχνίδια κλπ Τότε αυτός ήταν 20-21 και εγώ 29-30.
    Μετά έφυγε στο Βέλγιο οπού εκεί βρήκε μια Ισπανίδα, έτσι μου είχε πει, αλλά δεν σταμάτησε να μου λέει να κάνουμε κάτι μέσω κάμερας ή ήθελε βίντεο να του στείλω - δεν με παράτησε τελείως δηλαδή. Αργότερα γύρισε Ελλάδα και με έψαξε αμέσως και συναντιόμασταν συχνά μόνο για σεξ και ένα καφέ στο πόδι. Για 1 χρόνο εξαφανίστηκε, μάθαινα πως έχει δυσκολίες και μετά επανήλθε, με πήρε τηλ. μου έλεγε να συναντηθούμε του λέω καλά δεν έχεις βρει άλλη; Αυτός μπορεί να βρει άλλη γιατί είναι αρκετά εμφανίσημος -δηλαδή δεν έχει ανάγκη εμένα ειδικά - και μου λέει ναι μπορώ να βρω αλλά θέλω εσένα. Εγώ τρέχω σαν το σκυλάκι από πίσω του με εξιτάρει και με κάνει ό,τι θέλει και βρισκόμαστε περίπου 5-6 φορές τον μήνα για σεξ.

Αυτό που ήθελα να ξέρω είναι αν νιώθει έστω μια συμπάθεια προς το πρόσωπο μου ή αν δεν ξέρω... αν δεν με θέλει καθόλου αλλά έτσι είναι οι άντρες;
    Θα ήθελα δηλαδή έστω να με συμπαθεί σαν άνθρωπο γιατί κι εγώ τον συμπαθώ πάρα πολύ μετά από τόσα χρόνια. Απλά είναι και λίγο κακός μαζί μου και τα ελέγχει όλα πώς είμαι, πώς ντύθηκα, θέλει να είμαι και τέλεια όταν συναντιόμαστε... Αλλά και τέλεια να μην είμαι πάλι θα με πάρει και πάλι δεν με αφήνει ενώ εγώ τον έχω παρακαλέσει κάποτε να με αφήσει ήσυχη και να βρει κοπέλες της ηλικίας του. Και μου λέει όχι εμένα μου αρέσουν οι μεγάλες δεν εχω πρόβλημα.

Αυτή η σχέση είναι ελεύθερη και δεν πάει πουθενά απλά θα ήθελα να ξέρω αν κάτι του έμεινε από εμένα.
    Σε γουσταρει, αλλα ντρεπεται που ειναι μαζι σου, μετα εχει ενοχες και για αυτο σε αντιπαθει ταυτοχρονα. Πιθανως ουτε καταλαβαινει, ουτε θελει να καταλαβει τα συναισθηματα του για αυτο θα σε τιμωρει οταν νοιωθει κατι.

Banned

εισαι με ενα παιδι 5 χρονια αλλα τελικα δεν εισαι (ελευθερη σχεση ). αν βρει αλλη δεν σε νοιαζει, αλλα τον εχεις αγαπησει , θα ηθελες να ξερεις αν ειναι πλαστο ,αλλα εχετε περασει πολλα μαζι . σε θελει να ντυνεσαι και να βαφεσαι και απο την αλλη ζητας αν σε γουσταρει η΄σε συμπαθει .....
    εχεις δωσει ολες τις απαντησεις μονη σου ....να βοηθησω και εγω απο την μερια μου γιατι ειμαι περπατημενο αντρακι με περγαμηνες και φυσικα εχω ολα τα νομπελ στην βιβλιοθηκη μου ....
    πρωτον οταν θελουμε μια γυναικα , την γουσταρουμε , ταιριαζουμε μαζι της , δεν μας νοιαζει αν βαφεται , αν ντυνεται , αν κατουριεται , αν ξυπναει αχτενιστη , αν ρευεται , αν , αν αν αν ...ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ μας αρεσουν ολα πανω της . μας αρεσει η φωνη της , το βλεμμα της , το αγγιγμα της , η προσωπικοτητα της κλπ .....εσυ 34 αυτος 25 ....μια χαμενη 5ετια και βρες εναν ανθρωπο για αυτο που εισαι και οχι για κατι που καποιοι αλλοι θελουν να εισαι ....
    οι σχεσεις ρεεουν αβιαστα , ολα τα αλλα ειναι μπουρδες με σαντιγυ

της προσκολλησεως

Page 1 of 2 12 LastLast