Originally Posted by
DeathStar
Καλησπέρα σας ! Έχω ένα μικρό θέμα που με απασχολεί . Δουλεύω σεζόν σε ένα ξενοδοχείο και υπάρχει μια συνάδελφος που είναι 2 χρόνια πιο παλιά από εμένα . Η κοπέλα αυτή πάντα αποποιείται κάθε ευθύνη , κάθεται σε κάθε ευκαιρία για τσιγαρο , φορτώνει στους άλλους εκκρεμότητες γιατί δεν προλαβαίνει και καλά κι ας ξέρουμε οτι μπορεί να μην είδε στη βάρδια της πολύ δουλειά . Το θέμα είναι ότι εγώ επειδή έτσι είμαι σαν άνθρωπος δεν μαρεσει ούτε να επιβάλλομαι στους νέους σερβιτόρους που έρχονται πάντα κάνω τη δουλειά μου με υπευθυνότητα και προσπαθώ να μην αφήνω εκκρεμότητες. Χωρίς να θέλω να είμαι εγωιστρια είμαι πολύ καλύτερη στη δουλειά μου από εκείνη σέβομαι τους συναδέλφους μου και όλοι με συμπαθούν σε αντίθεση με εκείνη που τη σχολιάζουν αρνητικά όλοι . Όμως η κοπέλα είναι το είδος κάνω ναζακια και μιλάω σαν γατούλα και ο ένας υπεύθυνος την πάει πολύ και έχει την εύνοια του παρόλο που ξέρει πόσο τεμπέλα είναι. Το πρόβλημα είναι ότι την πήραν τηλ για να της κάνουν μια πρόταση και το μυαλό της πήγε να ανέβει θέση κάτι που δεν είναι απίθανο αν την προωθήσει ο συγκεκριμένος υπεύθυνος. Εμένα αυτό το γεγονός με εκνευρισε γιατί περίμενα πως θα εκτιμούσαν τη δουλειά που κάνω γιατί βλέπουν πως δουλεύω και ο f&b μας πάντα μου έλεγε τα καλύτερα και ότι είναι ευχαριστημένος από μένα και ότι νιώθει ασφάλεια που βρίσκομαι στο τμήμα γιατί είμαι υπεύθυνη . Και βλέπω τώρα ότι πάει να γίνει μια πρόταση σε αυτή τη κοπέλα που στο χειρότερο σενάριο αν ανέβει θα το παίζει αφεντικό και δεν θα κάνει τίποτα γιατί δεν ξέρει να δουλεύει. Νιώθω μια αδικία προς το μέρος μου και ότι δεν εκτιμάνε τη δουλειά που προσφέρω και προτιμούν άτομα που γλύφουν . Δεν θα με πείραζε για κάποιο άλλο άτομο αλλά για την συγκεκριμένη έχω φάει σκάλωμα και με παίρνει από κάτω .