-
kalos sas vrika
καλησπέρα
είμαι νεο μέλος και δεν έχω μάθει ακόμη να χειρίζομαι καλά το forum, το site μου το σύστησε ένας φίλος, αλλά πραγματικά είναι όλα τόσο ενδιαφέροντα αυτά που γράφονται που δεν έχω λόγια να περιγράψω, για πράγματα που με απασχολούσαν και φοβόμουνα να τα εκφράσω κυρίως για τη κατάθλιψη,
Αυτό που μου άρεσε πιο πολυ είναι (πέρα από εξήγηση για τα φάρμακα κ.α) είναι η ενθάρρυνση και ο ενθουσιασμός οτι ναι υπάρχει η πάθηση- δεν μπορείς να το παραβλέψεις αλλά προχωράς μπροστά.. αυτά που γραφετε μου έδωσαν πολύ κουραγιο πραγματικα.
-
-
χαρα καλως ηρθες,σημαδιακο ονομα να το χαιρεσαι και να το νοιωθεις παντα βαθια στην καρδια σου ....
-
καλως ηρθες βρε πιστευουμε να σαρεσει η παρεα μας................:P:mad::D
-
Καλησπερα..καλως ηρθες.Οποτε εχεις αναγκη να γραφεις.Εδω οι περισσοτεροι θα ειναι κοντα σου,θα νιωσεις ανθρωπους να σε νιωθουν.Και ολα θα παν καλα..Ομορφο ονομα!
-
καλως ήρθες Χαρά:) χαιρομαι που βρισκεις τοσο ενθαρρυντικο τον χώρο αυτο:)
-
ευχαριστώ πολύ παιδία, εξέφρασα ήδη το ερώτημα μου για το προσωπικό μου θέμα,
-
Καλησπέρα, μέρες τώρα έχω ανακαλύψει το φόρουμ και σκεφτόμουν να κάνω εγγραφή και τελικά μολίς μπήκα.
Εχω και εγώ μεγάλη ανάγκη να σας πώ το πρόβλημα μου και που σίγουρα έχω και ανάγκη τις συμβουλές, ιδέες και απόψεις σας!!
-
καλως ηρθες ανιτακι :)
Οτι θες πες μας, ελευθερα να πεις οτι σε απασχολει :)