Καλησπέρα σε όλους...
Να πω και εγώ την ιστορία μου, είμαι 44 χρόνων και πριν 2μιση χρόνια έγινα μπαμπάς... Στην αρχή μου φάνηκαν όλα βουνό σε σημείο που αργού α επίτηδες από την δουλειά για να μην ακούω κλάματα και έφυγα πολύ νωρίς το πρωί για τον ίδιο λόγο. Ήταν η περίοδος που ταυτόχρονα με την γέννηση των παιδιών άλλαξα και δουλεια οπότε όλα αυτά μαζεύτηκαν και ένα ωραίο πρωινό ξύπνησα με ένα αίσθημα τρομερου αγχους η πανικού (δεν ξέρω) να σκέφτομαι ότι αυτή θα είναι η ζωή μου από εδώ και πέρα και ότι δεν θα την παλεψω και θα καταλήξω σε κάνα ίδρυμα κλπ κλπ. Μετά από 20 μέρες περίπου και αφού για 1 βδομάδα δεν πήγα καθόλου δουλειά αυτό έφυγε και για 2 χρονια++++ Όλα καλά και ωραία. Πριν 3 βδομάδες με προσλαμβανε σε πολύ μεγάλη εταιρεία με πολύ καλό μισθό αλλά εμένα με έπιασαν πάλι οι κρίσεις γιατί πρέπει να μπαίνω στο μετρό (μετά από 17 χρόνια με αυτοκίνητο) και πως θα την παλεψω με την διαδικασία και μου χάλασε όλο το πρόγραμμα σε σημείο που που πήγαμε 3ημερο αγ.πνευματος και με έπιασε κρίση επειδή σκεφτόμουν ότι πρέπει να γυρίσω και να ξαναμπαιμω στο μετρό κλπ. Να σημειώσω ότι ψιλό αναγκαστικά άλλαξα δουλειά πάλι. Μου φαίνονται όλα βουνό και σκέφτομαι συνέχεια ότι δεν θα την παλεψω με το μετρό με θα παραιτηθω κλπ κλπ με επιπτωση να μην έχω όρεξη να κάνω ΤΊΠΟΤΑ.