Εχασα μια τεραστια ευκαιρια
Παιδια δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομη που αφησα τον εαυτο μου να παρασυρθει στο 0 παλι.
Παιζω περιστασιακα φρουτακια online, και οτι κερδιζα το εβγαζα αμεσως και ποτε δεν εριχνα μεγαλα ποσα.
Πριν κατι μερες ομως ειχα κανει μια καταθεση 300 ευρω, τα οποια μεσα σε 5 μερες τα εκανα περιπου 9κ. Και χθες το βραδυ μπηκα στον πειρασμο να ανεβασω πολυ ψηλα τα πονταρισματα ( 200 € το σπιν), και αυτο μεσα σε μια ωρα , με εφτασε εως και 52000 ευρω. Η αδρεναλινη στα υψη, ποσο που δεν εχω πιασει ποτε στα χερια μου και θα μου αλλαζε τη ζωη, μεχρι που με θολωσε και συνεχιζα να μπεταρω, αρχισε το ποσο να πεφτει στα 30 μετα 20 και μετα 10 και εκει που επρεπε να σταματησω, το εφτασα στο 0.
Και χρειαζουν τουλαχιστον 7000 για να ξεχρεωσω καποιες υποχρεωσεις, οι οποιες με αγχωνουν αρκετα αυτη τη στιγμη.
Ωστοσο το μεγαλυτερο μου αγκαθι ειναι οτι σκεφτομαι συνεχεια ποσα πραγματα θα μπορουσα να κανω με 50000, και ειμαι στο 0 ξανα. Μεσα σε λιγες ωρες απο την απολυτη χαρα και τρελο ενθουσιασμο, στην κατασταση που με κανει να σιχαινομαι τον εαυτο μου για το γεγονος οτι παρασυρθηκα και δεν ειχα κανεναν ελεγχο, απλα εβλεπα νουμερα, και οχι πραγματικα χρηματα. Δεν το εχω μοιραστει ακομη και ηθελα καπου να το πω. Δεν ειναι το γεγονος οτι εχασα τα 300 € που ειχα βαλει στην αρχη. Αλλα αφου εχασα ξαναεβαλα να ρεφαρω και εχασα ακομα πιο πολλα.
Αυτο που με τυραναει πιο πολυ ομως ειναι οτι εχασα μια ευκαιρια αλλαγης ζωης για μενα πραγματικα, και δεν ξερω πως θα το ξεπερασω αυτο.