Θέματα υγείας και απρόοπτη εγκυμοσυνη
Είμαι 41 ετών, με 2 παιδια 12 ετών και 10.Πριν λίγες μέρες έμαθα πως έμεινα εγκυος εντελώς απροσμενα.Ειχα καθυστέρηση και το μυαλό μου πήγαινε στην εμμηνόπαυση και όχι στην εγκυμοσυνη.Το πρόβλημα μου είναι πως βασανίζομαι για το αν θα συνεχίσω την εγκυμοσυνη η οχι.Παλευω 2 εβδομάδες τώρα και δεν ξέρω τι να κανω.Απο τη μία σκέφτομαι την ηλικία μου,τα παιδιά που μεγάλωσαν και χαλάρωσα λίγο,τα θέματα υγείας μου(διαβήτης και αθριτιδα) βέβαια οι άλλες δύο εγκυμοσύνες μου πήγαν μια χαρά αλλά ήμουν πιο νέα.. φοβάμαι μη πάθει κάτι το μωρό η εγώ κάποια επιπλοκη και πάω γυρεύοντας στην ηλικία μου και έχοντας 2 παιδιά.Αν θα εχω αντοχες με τα θεματα μου.Απο την άλλη νιώθω πως μέσα μου το θέλω, πως θα ήθελα να ξαναζήσω τη μητρότητα για τελευταία φορά.Αλλα με όλους τους φόβους το καταπνηγω .Από την άλλη αν προχωρήσω σε εκτρωση δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω εύκολα.Οι γιατροί μου αναφέρουν τους κινδύνους αλλά μου λένε ότι δεν είναι κάτι που αν το θέλω πολύ δεν γίνεται η είναι επικίνδυνο. Ο αντρας μου από την αρχή ήταν αρνητικός για όλα αυτά αλλά και για το χρηματικό ποσό θα μας επηρεάσει.Βεβαια μου λέει πως ο,τι κιαν αποφασίσω θα με στηρίζει αλλά αν το κρατήσω θα είναι δύσκολα.Ελεγα μήπως δεν προχωρήσει μόνο του μιας και στην ηλικία μου είναι συχνές οι αποβολες αλλά χθες άκουσα και καρδιά και ο γιατρός είπε πως δεν φαίνεται να πηγαίνει προς αποβολη.Πως να αποφασισω;Με έχει αρρωστήσει ψυχικά όλο αυτο!