Originally Posted by
Remedy
αυτο πρεπει να σου συμβαινει συνεχως. παω στοιχημα γι αυτο.
μικρες παρομοιες ιστοριες.
εσυ, αυτοθαυμαζεσαι και δινεις συγχαρητηρια στον καθρεφτη σου πιστευοντας οτι εχεις καταπληξει τα πληθη και οσοι σε γνωριζουν αναρωτιουνται "τι μλκας ειναι τουτος παλι"....
μεταφραση για την μικρη σου ιστορια που ενοιωσες γαματος και νομπελιστας:
ο αιγυπτιος που προσπαθουσε να εξηγησει στις κοπελες τι ακριβως θελει, σκεφτοταν "πω ρε με τον μλκα που μπλεξαμε, αλλα λεει η θειά μου, αλλα ακουν τ αυτια μου" και σου χαμογελασε μπας και σε ξεφορτωθει.
οι κοπελες ειχαν μουτρα, γιατι δεν ηταν το ονειρο τους να δουλευουν στο φωτοτυπαδικο. σηκωθηκαν αχαραγα, να πανε σε μια δουλεια που μισουν και την κανουν γιατι δεν βρηκαν καμια καλυτερη, για ενα χαρτζηλικακι, μπηκε και ο αιγυπτιος που δεν μπορουσαν να συνεννοηθουν σε καμια γλωσσα, ηρθες κι εσυ που ενοιωθες γαματος ενω ελεγες @@ριες , και σκεφτοντουσαν "πω ρε πστ μου, γμ την φτωχεια και την καταδικη μου, δεν μου φτανει που εχω την κωλοδουλεια, δεν μου φτανει ο αλλοδαπος που μας εχει βγαλει την ψυχη να καταλαβουμε τι σκτ θελει, μας την επεσε και ο μπαρμπας που τον βαρεθηκαν στο καφενειο και ηρθε εδω να παριστανει τον ωραιο στα 50 και μας εχει φλομωσει στις @@ριες. να δεις που θα σκεφτεται οτι μπορει και να γμξσει ο @@ρας"....
ποιος κερδισε απο ολο αυτο;
ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΣΥ, που ενοιωσες οτι επικοινωνησες, ενοιωσες οτι τους θαμπωσες, ενω αυτοι ηταν εγκλωβισμενοι στο φωτοτυπαδικο και δεν ειχαν αλλη επιλογη απο το να σε ανεχτουν μεχρι να αποχωρησεις μονος σου, κι εσυ μετετρεψες τους ανθρωπους με το ζορι σε "κοινο" σου για να λες ανουσιες κοινοτοπιες, και υπεμεναν στωικα ποτε θα τελειωσει το μαρτυριο με τον @@ρα... ο,τι δεν καταλαβαινεις (το οτι οι αλλοι ξερνουσαν, δλδ) ) δεν σε πειραζει κιολας.
εσυ εζησες τον μυθο σου κι ας ηθελαν να σε ξεφορτωθουν οι αλλοι..
κλασσικος τζοβανης.. μονος του νιωθει, μονος του θαυμαζεται και φαντασιωνεται οτι εχει και νομπελ παπαντζας..