Προβλήματα με ηχορύπανση, νευρικός κλονισμός
Καλησπέρα σε όλους, η αλήθεια είναι πως δεν θέλω κάτι συγκεκριμένο απλά να το βγάλω από μέσα μου και ίσως καμιά συμβουλή όποιος έχει για το πώς να ηρεμήσουν τα νεύρα μου.
Εδώ και δύο μήνες περίπου έχω πρόβλημα με την εξωτερική μονάδα του αιρκοντίσιον του από κάτω. Είναι πολύ κοντά τοποθετημένο στο παράθυρο μου, οριακά βασικά στο πάτωμα μου και κάνει πολύ θόρυβο. Βουιζει συνέχεια και δεν μπορώ να κοιμηθώ, ούτε να ηρεμήσω και να χαλαρώσω μετά τη δουλειά. Τον τελευταίο μήνα του έχω μιλήσει για το ζήτημα, έχω μιλήσει και στη διαχειριστρια, ωστόσο κάποια λύση δεν έχει βρεθεί. Μου είπε το παιδί από κάτω ότι ήρθε και καλά κάποιος τεχνικός φίλος του πατέρα του και του είπε πως δεν κάνει κάποιον θόρυβο που δεν θα έπρεπε να κάνει. Ωστόσο, επειδή το μέτρησα είναι στα 60 db και το μαξ πρέπει να είναι μέχρι 55. Υποτίθεται πως τώρα περιμένω εδώ και μια εβδομάδα τηλέφωνο από την ιδιοκτήτρια από κάτω, αλλά ακόμα δεν έχουμε μιλήσει.
Ειλικρινά έχω απελπιστει, δεν ξέρω τι να κάνω κάθομαι και κλαίω από τα νεύρα μου και δεν μπορώ να κοιμηθώ. Αυτό που με συγχύζει περισσότερο είναι ότι πέρσι πέρασα ένα αγχωτικό/καταθλιπτικό επεισόδιο και αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες στη σχέση μου. Τώρα αν πέσω πάλι στα ίδια φοβάμαι πως δεν θα αντέξει και θα φύγει. Έχω επηρεαστεί τόσο πολύ που ούτε να μιλάμε πια δεν θέλω μέσα στην ημέρα γιατί απλά έχω νεύρα.
ΥΓ: μετακόμισα πριν 6 μήνες σε αυτό το σπίτι και δεν έχω λεφτά για να φύγω και να πάω αλλού.