Originally Posted by
άλφα βήτα
Καλησπέρα σας,
Ειμαι 33 χρονών και έχω εδώ και δυο χρόνια σχέση με τον σύντροφό μου. Από την αρχή της σχέσης με ρώτησε αν έχω θεμα με το οτι κανει χόρτο, του εξήγησα πως οχι σε περίπτωση που αυτό ειναι περιστασιακό και δεν είναι κατι που γίνεται με εθισμό και καθημερινή βάση. Στην πορεία της σχέσης μας άρχισα να βλεπω πως η χρήση ειναι καθημερινή και η παρουσία του χορτου στην ζωή του αρκετά έντονη, όντας αρκετά ερωτευμένη και πιστεύοντας πολυ σε αυτη την σχεση αρχικα προσπαθούσα να το δικαιολογήσω γτ περνουσε μια δυσκολη για τα λεγόμενα του περίοδο. Οταν αρχισα να αντιλαμβάνομαι το ποσο σημαντικό ειναι για εκεινον αρχικα δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ γτ έλεγε πως επρεπε να του είχα πει από την αρχή ότι έχω θεμα, οτι δεν μπορει και δεν θέλει να το κοψει ακομα, οτι περναει φασεις και άλλοτε το κοβει, άλλοτε το αρχίζει. Για μεγάλο διαστημα προσπάθησα να το δεχτώ γτ κατά βάθος ενιωθα αρκετά ανίσχυρη μπροστά σε αυτό και πιστευα ότι θα πρέπει να αποφασίσω να χωρίσω αν δεν το δεχτώ, δεν Μ έδινε καμια αλλη επιλογή.
Για να μην τα πολύ λόγω εχουν περασει δυο χρόνια, η χρήση δεν εχει σταματήσει να υπάρχει, κανει περίπου 5 τσιγάρα την ημερα. Τον τελευταίο καιρο εχει αγοράσει ενα vaporiser και μου λεει πως αυτο ειναι πολυ πιο ακίνδυνο από το να στρίβει και πως αυτο θα τον βοηθήσει να το κοψει. Εγώ συνεχώς έχω ξεσπάσματα, μια μου φταίει το ενα μια το άλλο, μια το χόρτο. Πλεον δεν ξερω ποια προβλήματα μας οφείλονται στο χόρτο και ποια οχι. Νιωθω πως ενώ μου δινει πολύ αγαπη, αποδοχή ειναι συντροφικος εχει την δουλειά του στην οποια ειναι καλος εγώ δεν νιώθω καλα.. νιωθω πως ολο αυτο π αποδεχομαι καποια στιγμή θα το μετανιώσω και θα ναι πολυ αργά.. ειμαι 33 και ο ιδιος μου εχει ζητήσει να του πω αν θελω να κάνω παιδιά γτ εκεινος θελει και θελει να ξέρει αν θέλουμε τα ιδια πράγματα. Εγώ ειμαι πολύ μπερδεμένη.. Δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικά φοβική με το χόρτο και παραβλέπω όλα τα άλλα καλά της σχέσης. Φοβαμαι πολύ να κάνω οικογένεια με εναν άνθρωπο που κανει χόρτο κάθε μερα και κάθε φορα μου λεει μια άλλη δικαιολογία, μου αλλαζει λογια που ο ιδιος ειχε πει και γενικα δειχνει να ειναι καλα με αυτό που κανει.. θα ηθελα πολύ την γνώμη κάποιου που εχει άποψη επί του θέματος.. τι εστί η χρήση χορτου, ποσο καλο και ποσο κακο κανει. Τι μπορω να κανω; Του έχω πει ότι μπορω να τον βοηθήσω να το κοψει αλλά εκεινος Μ λεει πως θα το κοψει όταν θελησει εκεινος. Εγώ τι να κανω ομως;