Originally Posted by
MaDruGada
Δεν ξέρω από πότε ξεκίνησε το φλερτ μου με την κατάθλιψη…
Το 2010 έγινα για πρώτη φορά μανούλα ενός υπέροχου αγοριού. Και το 2015 μανούλα για δεύτερη φορά των δίδυμων θαυμάτων μου.
Δυστυχώς η σχέση μου με τον πατέρα των παιδιών μου δεν ήταν ποτέ καλή.Τον ερωτεύτηκα τρελά και δεν είδα ποτέ τα σημάδια ότι δεν είμασταν ο ένας για τον άλλο(επικοινωνιακά, συναισθηματικά και σεξουαλικά).
Στην οικογένεια μας ήμουν μόνη μου. Μόνη μου να μεγαλώσω τα μωρά μας, μόνη μου στην δουλειά(έχω γραφείο μελετών-μηχανικός στο επάγγελμα-και καθηγήτρια σε ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο)και μόνη μου στην συζυγική μας ζωή.
Ερωτεύτηκα διαδικτυακά έναν παλιό γνωστό που με πλησίασε πολύ πολύ στοχευμένα.Οι άμυνες μου μηδαμινές.
*εδώ να σημειώσω πως ποτέ μου δεν απάτησα σύντροφο μου.
Η παράνομη σχέση κράτησε χρόνια…και εγώ πλέον ζούσα διπλή ζωή.
Η ψυχολογία μου άσχημη πολύ…ξεκίνησα ψυχοθεραπεία, αντικαταθλιπτικές αγωγές, ηρεμιστικά, υπνωτικά.
Ήθελα να κοιμάμαι, να μην σκέφτομαι, να μην υπάρχω.
Ήμουν «λειτουργική» ώστε να μπορεί η οικογένεια μου να προχωράει…Τα μωρά μου η δύναμη μου…Παρόλα αυτά εγώ ανεπαρκής. Μια «***** μαμά» πόσο επαρκής μπορεί να είναι;;;
Όλα αυτά τα χρόνια έκανα τόσα λάθη…Για τα οποία ντρέπομαι και δεν θα ήθελα να επεκταθώ.
Πριν 3 χρόνια ο άντρας μου κατά λάθος είδε μια εικόνα printscreen με μια συνομιλία…
Και έτσι τα έμαθε όλα…
Δεν με χώρισε. Απίστευτο εεε;
Όλα δύσκολα…Ψυχολογικά εγώ ράκκος…
Ερχόμαστε στο σήμερα.
1)Έχω αποχωρήσει από όλα τα κοινωνικά δίκτυα.
2)Οι 3 ζωούλες μου η δύναμή μου!!!
3)Προσπαθώ να κρατηθώ όρθια παρόλα αυτά ψυχολογικά περνώ δύσκολα.
4)Θέλω να κοιμάμαι για να μην σκέφτομαι…
5)Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω…Όμως θα αγωνιστώ για τα παιδιά μου!Οφείλω να είμαι δίπλα τους!Θέλω να είμαι δίπλα τους!Τους αξίζει μια υγιής, ευτυχισμένη ζωή!!!!
Συγνώμη για το σεντόνι!
Εύχομαι σε όλους ό,τι καλό!!!