Results 1 to 15 of 30
Thread: Η ιστορία μου
-
29-06-2025, 12:36 #1
Η ιστορία μου
Δεν ξέρω από πότε ξεκίνησε το φλερτ μου με την κατάθλιψη…
Το 2010 έγινα για πρώτη φορά μανούλα ενός υπέροχου αγοριού. Και το 2015 μανούλα για δεύτερη φορά των δίδυμων θαυμάτων μου.
Δυστυχώς η σχέση μου με τον πατέρα των παιδιών μου δεν ήταν ποτέ καλή.Τον ερωτεύτηκα τρελά και δεν είδα ποτέ τα σημάδια ότι δεν είμασταν ο ένας για τον άλλο(επικοινωνιακά, συναισθηματικά και σεξουαλικά).
Στην οικογένεια μας ήμουν μόνη μου. Μόνη μου να μεγαλώσω τα μωρά μας, μόνη μου στην δουλειά(έχω γραφείο μελετών-μηχανικός στο επάγγελμα-και καθηγήτρια σε ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο)και μόνη μου στην συζυγική μας ζωή.
Ερωτεύτηκα διαδικτυακά έναν παλιό γνωστό που με πλησίασε πολύ πολύ στοχευμένα.Οι άμυνες μου μηδαμινές.
*εδώ να σημειώσω πως ποτέ μου δεν απάτησα σύντροφο μου.
Η παράνομη σχέση κράτησε χρόνια…και εγώ πλέον ζούσα διπλή ζωή.
Η ψυχολογία μου άσχημη πολύ…ξεκίνησα ψυχοθεραπεία, αντικαταθλιπτικές αγωγές, ηρεμιστικά, υπνωτικά.
Ήθελα να κοιμάμαι, να μην σκέφτομαι, να μην υπάρχω.
Ήμουν «λειτουργική» ώστε να μπορεί η οικογένεια μου να προχωράει…Τα μωρά μου η δύναμη μου…Παρόλα αυτά εγώ ανεπαρκής. Μια «***** μαμά» πόσο επαρκής μπορεί να είναι;;;
Όλα αυτά τα χρόνια έκανα τόσα λάθη…Για τα οποία ντρέπομαι και δεν θα ήθελα να επεκταθώ.
Πριν 3 χρόνια ο άντρας μου κατά λάθος είδε μια εικόνα printscreen με μια συνομιλία…
Και έτσι τα έμαθε όλα…
Δεν με χώρισε. Απίστευτο εεε;
Όλα δύσκολα…Ψυχολογικά εγώ ράκκος…
Ερχόμαστε στο σήμερα.
1)Έχω αποχωρήσει από όλα τα κοινωνικά δίκτυα.
2)Οι 3 ζωούλες μου η δύναμή μου!!!
3)Προσπαθώ να κρατηθώ όρθια παρόλα αυτά ψυχολογικά περνώ δύσκολα.
4)Θέλω να κοιμάμαι για να μην σκέφτομαι…
5)Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω…Όμως θα αγωνιστώ για τα παιδιά μου!Οφείλω να είμαι δίπλα τους!Θέλω να είμαι δίπλα τους!Τους αξίζει μια υγιής, ευτυχισμένη ζωή!!!!
Συγνώμη για το σεντόνι!
Εύχομαι σε όλους ό,τι καλό!!!
- 29-06-2025, 19:40 #2
Ρώτησες γτ δν σε χωρισε?
29-06-2025, 20:05 #3
Είναι καλό που σε συγχώρησε εκτός κι αν έχει κάποιο όφελος από εσένα πχ περιουσιακό/οικονομικό.
Δεν σου λέω ότι σωστά έπραξες, αλλά αφού ήσουν σε όλα μόνη, εντάξει έκανες μια διαδικτυακή σχέση. Αυτό δεν είναι τίποτε. Μια χαζομάρα είναι.
Απλά λέγατε λόγια ερωτικά και με την φαντασία έβρισκες εκεί την αγάπη και στην συντροφιά που σου έλειπε.
Μπράβο σου που βρήκες όμως να το σταματήσεις αυτό, προτίστως για εσένα, για να βρεις κάτι αληθινό και όχι ψεύτικό.
Το πιστεύω ότι φρόντισες καλά τα παιδιά σου. Όπως φρόντισες όμορφα αυτά, να φροντίσεις και τον εαυτό σου, όπως έχει ήδη αρχίσεις να κάνεις με φάρμακα και ψυχοθεραπεία.
Και ίσως με τον σύζυγο, αλλάξουν όλα μετά από αυτό το λούκι. Ποιος ξέρει;
29-06-2025, 22:28 #4
Ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο να μου απαντήσετε.
Όταν τον ρώτησα μετά από καιρό γιατί δεν με χώρισε, μου είπε πως ακόμα με αγαπά και πως αναγνώρισε το δικό του μερίδιο ευθύνης.
Βέβαια έχω κάποια καλά εισοδήματα που φρόντισαν οι γονείς μου να μου αφήσουν, με αποτέλεσμα να μπορέσουμε να αγοράσουμε σπίτι και να έχουμε μια κάπως καλύτερη ζωή.
*Harley δεν ήταν απλά μια διαδικτυακή σχέση…έγινε κανονική παράνομη σχέση και μάλιστα πολύ τοξική.
Το τώρα μου επικεντρώνεται καθαρά στα μωρά μου!Ο άντρας μου είναι μειωτικός σαν άνθρωπος. Απέναντι σε μένα, απέναντι στα μωρά.Απλά τώρα δεν φοβάμαι…Μπορώ σε ένα μεγάλο βαθμό να τον αντιμετωπίσω για να μπορούν τα μωρά να μεγαλώνουν σε ένα υγιές περιβάλλον και εύχομαι να μην τους στερήσαμε την παιδική τους ηλικία!
Πλέον έχω κλειδώσει εντελώς τη φύση μου ως γυναίκα και είμαι μόνο μαμά!!!
Και θα είμαι μόνο μαμά μέχρι να πεθάνω!Θα είμαι δίπλα στα μωρά μου μέχρι την τελευταία μου πνοή!!!
Το ψυχολογικό κομμάτι θα το αντιμετωπίσω…Είναι δύσκολο αλλά θα το αντιμετωπίσω γιατί δεν έχω άλλη επιλογή!
Σας ευχαριστώ και πάλι!
29-06-2025, 22:40 #5
Έχεις το δικαίωμα να είσαι και γυναίκα με σύντροφο. Αυτό δεν μπορεί να σου το στερήσει κανείς. Μπορείς να τα έχεις και τα δύο, και καλή μητέρα και γυναίκα με μια υγιή σχέση.
*κάτι δεν κατάλαβα καλά, σόρυ
Εφόσον ο άνδρας σου είναι κακοποιητικός, όταν θα βρεις την δύναμη καλό ΄θα ήταν να τον απομακρύνεις. Δεν έχει νόημα να τον έχεις δίπλα σου από την στιγμή που μόνο κακό σου προσφέρει.
29-06-2025, 23:46 #6
30-06-2025, 00:17 #7
Αν δν σε χωρισε λόγω τις οικονομικής άνεσης είναι μεγάλος βλακας
30-06-2025, 00:23 #8
30-06-2025, 01:25 #9
Είναι αυτό που λέμε όλα λάθος.
Εσύ λάθος που τον απατησες και όχι μια φορά αλλά επί χρόνια και αυτό τέρμα τελειωμένος που κάθεται για τα λεφτά.
Συγνώμη που στα λέω έτσι ωμά, αλλά πρέπει να δεις την πραγματικότητα, χώρισε τον εσύ και βρες κάποιον να είσαι καλά και να περνάς όμορφα.
30-06-2025, 08:26 #10
30-06-2025, 09:29 #11
Γειά σου Remedy:-)
Στοχευμένα, δηλαδή ήθελε απλά να περάσει καλά με μένα. Δεν με ερωτεύτηκε. Τουλάχιστον από την αρχή.
Δεν απάτησα σύντροφο είπα:-)
Πριν τον άντρα μου βέβαια είχα μόνο μια σχέση.
Τον άντρα μου ναι τον απάτησα.
Βέβαια οι τύψεις και οι ενοχές κυρίως απέναντι στα παιδιά μου με διέλυσαν και με διαλύουν συνεχώς…Αυτό όμως δεν μπορεί να αλλάξει το τι έκανα!
Οπότε πρέπει να δω το τι κάνω από δω και μπρος…
Ο ψυχολόγος μου όταν τον ρώτησα «πως επέτρεψα στον εαυτό μου να κάνω κάτι τέτοιο» μου είπε ότι η παράλληλη σχέση ήταν σαν «σανίδα σωτηρίας» μέσα στη φουρτούνα των προβλημάτων…
Αυτή ίσως είναι μια δικαιολογία για να απαλύνω τις ενοχές μου.
Δεν με αφορά τώρα πια…Η μόνη μου έννοια είναι τα μωρά μου και εγώ να προσπαθήσω να είμαι δίπλα τους. Να είμαι όσο γίνεται πιο σωστή για να μην ντραπούν κάποια στιγμή για τη μαμά τους:-(
Είναι ένας αγώνας…να κρατηθώ όρθια.
30-06-2025, 09:46 #12
και τι εννοεις οτι δεν απατησες τον συντροφο; οτι ειχες διακοψει πληρως τις σχεσεις με τον ανδρα σου;
δικιο εχει η Ψ που σου λεει οτι ηταν μια "κινηση επιβιωσης", επισης πρεπει να σκεφτεις, οτι η ερωτικη σου ζωη, ακομα και η συζυγικη σου πιστη, δεν αφορα τα παιδια σου. αφορα τους συντροφους σου και τον ανδρα σου. τα παιδια σου τα αφορα ποσο τα αγαπας και ποσο τα φροντιζεις. δεν εδωσες κανεναν ορκο πιστης στα παιδια.. κι απ οσα λες, ειναι η βασικη σου σκεψη και φροντιδα, τα παιδια...
30-06-2025, 10:01 #13
Όταν γίνεις γονιός οφείλεις να εξελίσσεσαι και να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος για τα παιδιά σου!
Ρε παιδιά ευχαριστώ που ασχοληθήκατε με το θέμα μου!
Σας κούρασα όμως…
Κάτι τελευταίο δεν ξέρω εάν γνωρίζετε κιόλας.
Τα τελευταία 7 χρόνια είμαι σε αντικαταθλιπτικές αγωγές αλλά δεν δουλεύουν πάνω μου…Ίσως στην αρχή τα ciprallex και τον τελευταίο χρόνο το efexor.
Τώρα πάλι έχω έντονη την ανάγκη να κοιμάμαι και να απομονώνομαι στο δωμάτιο μου.
Επειδή η δουλειά είναι δική μου έχω αυτήν την «πολυτέλεια» αλλά οι δουλειές στοιβάζονται και οι πελάτες διαμαρτύρονται και μετά άστα να πάνε ξεκινάει άγχος και κρίσεις πανικού.
Θέλω για ένα διάστημα να πω: θα κλείσω το γραφείο να ξεκουραστώ…από τις σκέψεις, από τις ευθύνες.Αλλά δεν τα καταφέρνω.
Ίσως πρέπει να ξεκινήσω άλλη αγωγή; Θα είμαι μια ζωή στα φάρμακα;;;
Κουράστηκα:-(
Σας έχω πρίξει:-(
Συγνώμη:-(
30-06-2025, 11:07 #14
30-06-2025, 11:21 #15