Ενταση συμπτωματων και φωνες
Διαγνωστηκα με σχιζοφρενεια f20.0 στα 23 μου, απο το 2003, μου ειχαν κανει εκεινο το ετος και ECT και περνω αγωγη ασταματητα απο τοτε. Απο φοβο μην κοψω τα φαρμακα οι γονεις μου με τον ψυχιατρο αποφασισαν να κανω 1 Risperdal consta ενεση καθε 15 μερες. Τωρα ειμαι 45 ετων και απο το 2018 εχουμε καταληξει με τον ψυχιατρο μου σε Leponex, Lamictal, Xanax και Ladose. Εχω παρατηρησει οτι τα συμπτωματα μου και γενικα οι φωνες και τα συμπτωματα της ψυχωσης, φουντωνουν στο κεφαλι μου κυριως οταν φοβαμαι απο κατι (ακομα και αναιτια), οταν ειμαι με πολυ κοσμο, οταν ζοριζομαι, οταν ταραζομαι η ειμαι με νευρικους ανθρωπους (πχ. ο πατερας μου ειναι) και το χειροτερο ειναι οτι οταν με πιανει και φουντωνει η ψυχωση σε βαρια μορφη και δεν μπορω να την ελεγξω πια, οδηγει σε κριση πανικου. Παραδειγμα.. τωρα στις 13 Νοεμβριου περναω πρωτη φορα επιτροπη ΚΕΠΑ μονος μου καθως μεχρι τωρα πηγαινα με την μητερα μου η οποια απεβιωσε τον Ιανουαριου που μας περασε. Μεχρι τωρα μου βγαζανε 67% αναπηρια και περνω το επιδομα για να ζω. Επειδη θα παω πρωτη φορα μονος η μαζι με τον πατερα μου (δεν το ξερω ακομα) φοβαμαι πολυ μην κανω κανενα λαθος και με κοψουν.
Εσεις τι λετε?
Απλα ηθελα να το πω να το βγαλω απο μεσα μου.