Originally Posted by
dimitris23
Καλησπέρα σε όλους ,
είχα γράψει ξανά στο φόρουμ για μία περίπτωση πέρυσι , παρόλα αυτά δεν υπάρχει καμία σύνδεση μεταξύ των δύο θεμάτων .
Εδώ κι ένα χρόνο έχω βρεθεί σε πολύ στενή σχέση με μία κοπέλα που - χωρίς να είμαι υπερβολικός - ερωτεύτηκα από τη πρώτη στιγμή που την γνώρισα , μέσω κοινής φίλης . Την προσέγγισα στην αρχή φιλικά , ίσως να ήταν λάθος το γνωρίζω , και έπειτα ερωτικά και ενώ είπε ότι ήθελε να είμαστε μόνο φίλοι , έχουν συμβεί επανειλημμένα πολλά πράγματα μεταξύ ( βασικά σχεδόν ότι μπορεί να φανταστεί κανένας εκτός κανονικής σεξουαλικής διείσδυσης ) , περνάμε μαζί πολύ χρόνο , καθημερινά , αν δεν είμαστε μαζί μιλάμε στο τηλέφωνο όλο το βράδυ πολλές φορές , γενικά μοιάζει πολύ με σχέση χωρίς … σεξ . Και ούτε έχει κάνει εστω προσπάθεια να βρει άλλον - μπορω να ειμαι πολύ σιγουρος για αυτό . Όσο για εμένα , δεν θέλω να βρω άλλη . Τέλος πάντων δεν θέλω να γράψω για το πώς νιώθω εγώ με αυτήν την κατάσταση , δεν είναι αυτός ο λόγος που γράφω .
Έμαθε , στις αρχές , από τη κοινή μας φίλη που μας γνώριζε , ότι κάποτε εγώ γούσταρα μία άλλη κοπέλα που κάναμε παρέα και τελικά δεν έγινε ποτέ τίποτα μεταξύ μας και όμως συνεχίσαμε να κάνουμε παρέα , και η συγκεκριμένη κοπέλα είναι στα πρότυπα χαρακτήρων που την νευριαζαν και την έκαναν να νιώθει άσχημα . Η ίδια ειλικρινά είναι πανέμορφη αλλά έχει κάποιες ανασφάλειες και συγκρίνεται . Και η άλλη κοπέλα που γράφω , είναι από τις κοπέλες που ενω αντικειμενικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο εμφανισιακά , προσπαθούν με φ χ ψ τρόπους να “ το παίξουν ” κάτι και ντύνονται και συμπεριφέρονται κάπως , και την έκαναν παλιότερα να νιώθει άσχημα . Μην τα πολυλογώ εκεί που είμαστε μια χαρά τρώει κρίσεις στο άκυρο και λέει “ πώς γινεται να σου άρεσε μια τέτοια ” , και “ πως τολμάς τώρα να λες ότι θες εμένα ” , και “ αυτή θα νιώθει καλύτερη από εμένα επειδή με εμένα έχεις κάνει πράγματα ενω εκείνη δεν ήθελε ” , κλπ κλπ κλπ . Και μπορεί να μαλώνουμε για ΩΡΕΣ για αυτό το θέμα , στο βαθμό που να φτάνω να μπαίνω σε σκέψεις ότι αυτός ο εγωισμός που την πιάνει είναι ένας λόγος που δεν ολοκληρώνουμε .
Δεν ξέρω αν το εβαλα στη σωστή κατηγορία αλλά γράφω εδώ επειδή την πιάνουν καταθλιπτικές σκέψεις γενικότερα. Θέλω να ακούω κάποιες απόψεις για το πώς να την κάνω , έστω όπου μπορώ , να νιώθει καλύτερα επειδή νομίζω ότι ενω είχε λύσει αυτά τα θέματα μέσα της , αυτή η ιστορία την έκανε να τα ξανανιώσει και να νιώθει πολύ άσχημα όταν της έρχεται στο μυαλό . Με εκείνη την φίλη που ανέφερα ξέκοψα ( βασικά ξέκοψε μόνη της όταν άρχισα να της λέω “ όχι ” , αλλά εκείνη είναι άλλη ιστορία ) , παρόλα αυτά η νέα μου φίλη συνέχεια την θυμάται και μαλώνουμε με τις ώρες .