ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ
Γεια σας! ειμαι 25 ετων και τον τελευταιο χρονο αντιμετωπιζω ενα εντονο προβλημα φοβου. Για 4.5 χρονια σπουδαζα σε αλλη πολη απο την δικη μου και εμενα μονη μου. Τον τελευταιο 1,5 χρονο εχω επιστρεψει στην πολη μου και ζω με τουσ δικους μου. μου εχει αναπτυχθει ομως ενα αισθημα φοβου. Δεν θελω να γυριζω σπιτι το βραδυ μονη μου,φοβαμαι να μεινω μονη μου στο σπιτι. δεν εχει υπαρξει καποια επιθεση η καποια κλοπη αλλα εγω φοβαμαι. οσο ημουν φοιτητρια δεν ειχα κανεναν τετοιο φοβο. εδω το σπιτι μας ειναι μονο κατοικια σε μια γειτονια οχι κεντρικη. το προβλημα ειναι οτι οι δικοι μου αυριο χριεαζεται να φυγουν για περιπου μια εβδομαδα και να μεινω μονη μου. δεν μπορει να ερθει να μεινει μαζι μου καμια απο τισ φιλες μου. πολυ κοντα μας ,στα 50 μετρα, μενει η γιαγια και ο θειος μου αλλα εμενα δεν με καθησυχαζει αυτο. φοβαμαι οτι καποιοσ θα παραβιασει το σπιτι μας οσο θα ειμαι μονη μου, η θα με παρακολουθησει οταν γυριζω σπιτι. αποφασισα να μην βγω βραδυ αυτεσ τις μερες για να μην χρειαστει να γυρισω σπιτι μονη μου. δεν ξερω τι να κανω...