Καλησπερα σας. Οπως νεος στο forum σας και θα ηθελα την βοηθειά σας αν μπορειτε να την προσφερετε φυσικα.
Αφορα την συζηγο μου και οχι εμενα. Ειμαστε μαζι περιπου 2 χρονια και παρατηρησα καποια πραγματα που ενω στην αρχη δεν εδινα σημασια, τωρα δεν μπορω να μην το κανω. το πρωτο ειναι οτι λεει καποια πραγματα, οχι κατι το ιδιαιτερο, οπου νομιζει οτι εχει πει κατι αλλο, π.χ "αυριο ειμαι πρωινη στην δουλεια μου." και στην συνεχεια λεει "θα κανω και το πρωι μπανιο." και οταν την ρωταω πως θα κανει μπανιο αφου ειναι πρωινη, εκεινη μου απανταει, "αφου σου ειπα οτι ειμαι απογευματινη". η ενα αλλο παραδειγμα, λεει μια λεξη και την ρωταω οτι δεν καταλαβαινω τι λεει γιατι μονο μια λεξη δεν βγαζει νοημα π.χ ειπε "τι". και μετα μου λεει οτι ειπε ολοκληρη προταση ενω δεν την ειπε ποτε. να κανω λαθος αποκλειεται για στεκεται στο ενα μετρο οταν μου τα λεει και ακοη μου ελεγμενη απο γιατρο ειναι τελεια.
Ενα κατακλειδι λοιπον, φανταζεται οτι εχει πει κατι, ενω η δεν το εχει πει καθολου η εχει πει κατι αλλο.
Οποια απαντηση ευπροσδεκτη