καλησπέρα,
Μετά απο κρίση πανικού, απο μια περίοδο με τρομερό άγχος κ νεύρα έπεσα στο κρεβάτι για μια βδομάδα περίπου
νομίζωντας πως τρελλαίνομαι.. μια πολύ άσχημη εμπειρία που με οδήγησε να έχω κ άσχημες σκέψεις μετα, αυτες οι σκέψεις με ταλαιπωρούν, άλλοτε είναι έντονες κ άλλοτε όχι τοσο, οτι θέλω π.χ να κάνω κακό σε κάποιον ( γενικό ), πλέον είμαι σε καλύτερη φάση, έχω δραστηριοποιηθεί κανονικά, εργάζομαι κ όλα αυτα αλλα αντιμετωπίζω κάποια συμπτώματα, όταν ξυπνάω κυρίως κατακλύζομαι απο αυτες τις σκέψεις, στη διάρκεια της ημέρας πάλι με βασανίζουν και το βράδυ ενώ πέφτω για ύπνο έχω ενα περίεργο σύμπτωμα, σκέφτομαι κάτι συγκεκριμένο και στο άσχετο μπαίνει κ μια άλλη σκέψη ανάμεσα σε αυτο που σκέφτομαι, κάτι άσχετο με αυτο που σκεφτόμουν, σαν να μου μιλάει κάποιος, ή να μιλάνε κάποιοι, βλέπω κ εικόνες πολλές φορές. Απλα όλα αυτα δεν τα σκέφτομαι εκείνη την ώρα, έρχονται μόνα τους. Αυτο είναι τα λεγόμενα υπναγωγικά συμπτώματα ή κατι άλλο? Οταν είμαι ξύπνιος δεν τάχω αυτα ούτε έχω παραισθήσεις ή κάτι άλλο. Αν έχω πάθει κάποιου είδους ψύχωση με τον καιρό επανέρχεσαι ή σε τυρρανάει μια ζωη αυτο? Παίρνω Cypralex κ που κ που Trancent κ νομίζω καλυτερεύω με τον χρόνο ( κοντά 5 μήνες τα παίρνω ), απλα με φοβίζει που σκέφτομαι έτσι ρε γαμώτο, ενω είμαι τόσο καλόκαρδος άνθρωπος μου έρχονται αυτες οι κολοσκέψεις αδιάκριτα κ στα ξαφνικά. Πολλές φορές πιάνω κ τον εαυτό μου να έχω θολή όραση απ'τη πολύ σκέψη κ να ναι κολλημένο απλα στην οθόνη το βλέμμα μου στη δουλειά. Τα έχει περάσει κανείς αυτά?
Ευχαριστώ