Καλησπερα σας!Μολις εκανα εγγραφη μηπως και μπορεσω να βοηθηθω απο εδω γιατι απο πουθενα αλλου δεν το βλεπω...
Λοιπον...Ειμαι 25 χρονων και ζω σε νησι...Εχω μια σχεση με εναν συνομηλικο μου εδω και 10 χρονια...Χωριζαμε κατα καιρους αλλα στο τελος παλι μαζι ημασταν...Τελευταια φορα τα φτιαξαμε πριν 1,5 χρονο...Τωρα ομως αισθανομαι οτι παλι θελω να φυγω....Με αγαπαει πολυ και ειναι κατασταλαγμενος στο τι θελει...Εγω μαλλον οχι...Εχω μια προταση απο το αφεντικο μου να φυγω Ιταλια για σπουδες...Δεν εχω ομως τη δυναμη να το κανω...Σκεφτομαι επισης να φυγω για Αθηνα...Να βρω δουλεια εκει....Ειμαστε "σε διασταση" τωρα και περιμενει να του πω αν θελω να ειμαστε μαζι η οχι....Μου ξεκαθαρισε βεβαια (και εχει δικιο) πως οποια αποφαση παρω αυτη θα ειναι....Για παντα!Καλα τα λεει...Τον εχω κανει μπαλακι....Αλλα ενω τον πρωτο καιρο ολα ειναι καλα και νιωθω ερωτευμενη,μετα μιζεριαζω,βαριεμαι και σιγουρα δεν ειμαι ερωτευμενη.....Δηλαδη αρχιζει και¨"παιζει" το ματι μου....Φοβαμαι οτι αν χωρισω σε λιγο καιρο παλι εκει θα θελω να γυρισω.....Βλεπετε ζω σε νησι και αναποφευκτα θα τον βλεπω συνεχως μπροστα μου....
Ολες οι απαντησεις δεκτες....Ευχαριστω!