Quote:
Originally posted by *Hristina*
Αποπροσωποποιηση ειχα παθει εντονα την πρωτη φορα που με ειχαν πιασει κρισεις πανικου!!
Θυμαμαι δεν ειχα συναισθημα κανενα!!Εβλεπα τη μαμα μου, την αδερφη μου και δεν αισθανομουν τιποτα!!!!
Και φοβομουν, φοβομουν πολυ!!!!Εβλεπα τον εαυτο μου στον καθρεφτη και δεν με αναγνωριζα!
Δεν ενιωθα εγω, νομιζα ημουν ενας αλλος ανθρωπος, δεν μπορω να το περιγραψω ακριβως, πολυ τρομακτικο!!!
Αφου μου ελεγαν οι δικοι μου προσπαθησε και ελεγα γιατι να προσπαθησω, να προσπαθησω για ποιον , για εναν ανθρωπο που δεν ξερω;;;
Αποκομμενη απο ολους και τα παντα!!!!Νομιζα οτι τρελαινομαι, οτι θα κανω κακο στον εαυτο μου!!!
Αφου ελεγα δεν νιωθω τιποτα εν δυναμει μπορω να κανω τα παντα!!!
Μετα απο καιρο και χωρις φαρμακα η εντονη περιοδος περασε, ετσι απλα.Το συνηθισα με συνηθισε και αυτο .
κανε πραγματα και ας μην τα αισθανεσαι, δες μια ταινια , διαβασε ενα βιβλιο και προσπαθησε να εκλυσεις συναισθηματα.
Ενα να θυμασαι ειναι απλα εντονο αγχος και τιποτα αλλο, σου μιλαει μια ομοιοπαθούσα.
Ακομα με πιανει βεβαια μερικες φορες αλλα σου ειπα το εχω συνηθισει, ερχεται και φευγει χωρις να με πανικοβαλει.
αν είναι μόνο από άγχος πάλι καλά!