Quote:
Originally posted by reddy
αληθεια, ολα αυτα τα κεντρα εχουν αδεια που λειτουργουν? υπαρχει καποιος που τους ελεγχει? καποιος φορεας στον οποιο υπαγονται?
ημουν ετοιμη να παω. με ειχε πεισει ενας φιλος που παρακολουθησε και τους τρεις κυκλους.
Eγώ σου λέω, άντε έχει άδεια. Τι άδεια περιμένεις να έχει, θα είναι εργαστήριο ψυχολογίας, μπορεί ένας ψυχολόγος ή ένας μη κερδοσκοπικός φορέας ή κάποια εταιρεία με ότι μορφή θα μπορούσε να φανταστεί το μυαλό ενός ανθρώπου.
Quote:
ενω λοιπον στο site δεν υπαρχει πουθενα το ονομα του εισηγητη και πληροφοριες για αυτον, αντιθετα τα ονοματα των συμμετεχοντων εμφανιζονται απροκαλυπτα, αραγε αυτο επιτρεπεται???? θεωρω οτι ειναι στοιχειωδες να προστατευεται η ταυτοτητα των ατομων που απευθυνονται εκει, ακομα και αν μου απαντησουν οτι αυτο γινεται με τη συμφωνη γνωμη τους.
το αστειο της υποθεσης ειναι οτι αυτος ο φιλος μου, θυμωσε που δεν πηγα και με κατηγορησε οτι δεν κανω τιποτα για τον εαυτο μου, ενω εχω τοσα προβληματα. και φυσικα επαψε να μου μιλαει. αυτος λοιπον ειναι ο προπονημενος!!!απογοητευση. ...
Eυτυχώς που έχεις κριτήρια. Για διαφημιστικούς λόγους βάζουν τα ονόματα των συμμετεχόντων (ίσως και για άλλους βέβαια). Και κατάλαβες και για τον φίλο. Μου θυμίζει κάποιον που (τυχαία λίγο πριν πέσει το χρηματιστήριο) μόνο που δεν μ\' έβρισε γιατί δεν έβαλα και εγώ λίγα χρήματα...