ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΧΕΣΗ
ανοιγω αυτο το θεμα επειδη καποια πραγματα εχουν παρεξηγηθει απο το γυναικειο φυλο.
τισ προαλλες ημουν σε ενα μπαρ με μια παρεα και ετυχε να γνωρισω μια κοπελα η οποια εδειξε το ενδιαφερον της αμεσως.τεσπα μιλαγαμε και μετα βρεθηκαμε να φιλιομαστε.μεχρι που της ειπα οτι δε μπορω να κανω σχεση.αυτη αρχισε να ουρλιαζει και να μου λεει οτι τη θελω μονο για "ξεπετες" .
το θεμα ειναι ομως οτι δε μπορω να κανω σχεση γιατι ανα τακτα χρονικα διαστηματα πεφτω σε εντονη δυσθυμια ως αποτελεσμα να μη θελω να βλεπω κανεναν και να ψαχνω για...γεφυρες...
και δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο.Δηλαδη τι να κανω?να λεω ψεμματα οτι θα ειμαστε μαζι και σε 1-2 βδομαδες να της πω να χωρισουμε γιατι πολυ απλα θα νιωσω παλι οτι πνιγομαι.πιστευω οτι αυτο ειναι πολυ χειροτερο.
επειδη ομως ειμαι ανθρωπος δε γινεται να μην φλερταρω και να μην νιωθω ερωτικη ελξη οταν ειμαι στις καλες μου.
υγ:δεν ανοιξα το θεμα για συμβουλες.Απλως επειδη εχω δει παρομοια θεματα (και) εδω μεσα, θελω να πω να μην βγαζεται βιαστικα συμπερασματα