Γεια σας...
εχω σχεση με μια κοπελα εδω και 1,5 χρονο ειμαστε καλα συναισθηματικα και σεξουαλικα αλλα υπαρχει ενα μικρο προβλημα...πιστευω και εγω και αυτη οτι ειναι σεξομανης,..ενας γνωστος μου το αναφερε ως υπερσεξουαλικοτητα...οπως και ναχει κοντευω να τρελαθω ολη μερα εχει ορεξη καθε μερα και καθε στιγμη...και μουχει πει οτι κανενας δεν μπορεσε να την ικανοποιηησει...ακομα κιοταν κανουμε δεν ειναι ακομα και 4 φορες να κανουμε παλι δεν ικανοποιειται....αρχικα ελεγα οκ μεχρι που αυτο το καλοκαιρι πηγε με 2 αντρες....τελος παντον αυτο ειναι το λιγοτερο γιατι την αγαπω παρα πολυ και δε μπορουσα να τη χορισω γιαυτο...απλα μου λεει και η κοπελα μου οτι δεν το αντεχει αλλο αυτο γιατι δε μπορει να διαβασει ωρες ωρες η να ευχαρηστηθει τις βολτες της και να κοιταει και ναχει φαντασιωσεις μεχρι και με καθηγητες μας...η κοπελα ειναι σχεδον 19 χρονων...σας παρακαλω πειτε μου που μπορω να απευθηνθω η τι να κανω γιατι εχω φτασει σε αδιεξοδο...θελω να βρεθει μια αμεση λυση γιατι φοβαμαι οτι θα τη χασω αμα συνεχιστει αυτο...(ΥΓ.παρακαλω μη μου αναφερετε <<να κανετε οποτε σου ζηταει>> γιατι δεν ειναι λυση αυτη...)